Spotify Radio

Spotify Radio väljer låtar åt dig, så att du kan luta dig tillbaka och lyssna på din favoritmusik.

Skapa en radiostation med valfri låt, album, artist eller spellista, så spelar Spotify musik baserat på den.

Du kan sedan anpassa stationen medan du lyssnar, så att den matchar din musiksmak.

Välj en enhet nedan för att ta reda på mer.

1. Klicka på Radio.
  2. Klicka på SKAPA NY STATION.
  3. Ange ett spår, en artist eller en spellista som du sedan väljer för att komma igång.

Obs! Vissa spår, artister eller spellistor kanske inte är tillgängliga i Spotify Radio.

Du kan även starta radiostationer på andra platser i appen. Högerklicka bara på en låt, ett album, en artist eller en spellista och välj Gå till låt-/album-/artist-/spellisteradio.

Spara en radiostation

På stationssidan klickar du på FÖLJ. Nu finns stationen i Ditt bibliotek under Stationer

Obs! Högerklicka på stationen och välj Sluta följa för att ta bort den.

Anpassa dina stationer

Klicka på  eller   när ett spår spelas, så förbättras stationen för att passa din musiksmak.

Obs! Webbspelaren har en förenklad version av radiofunktionen. För att njuta av funktionen fullt ut rekommenderar vi att du laddar ned Spotify-appen.

1. Högerklicka på en låt, ett album eller en spellista.
  2. Välj Starta radio.

Obs! Vissa spår, artister eller spellistor kanske inte är tillgängliga i Spotify Radio.

Anpassa dina stationer

Klicka på  eller   när ett spår spelas, så förbättras stationen för att passa din musiksmak.

För: Premium (ta reda på mer om Spotify Free på mobilen).

1. Tryck på Sök .
  2. Ange ett artistnamn för att hitta hens radiostation.
  3. Du kan också trycka på Radio för att hitta stationer baserat på något annat.

Obs! Vissa spår, artister eller spellistor kanske inte är tillgängliga i Spotify Radio.

Du kan även starta en radiostation på andra platser i appen. Tryck bara på (iOS) eller  (Android) bredvid en låt, ett album, en artist eller en spellista och välj Gå till radio.

Spara en radiostation

På stationssidan trycker du på FÖLJ. Nu finns stationen i Ditt bibliotek under Stationer.

Ta bort en radiostation

1. I Stationer trycker du på Redigera i det övre högra hörnet.
  2. Tryck på  till vänster om stationen och sedan på TA BORT.

Anpassa dina stationer

1.    Tryck på panelen Nu spelas.
2.    Tryck på  eller  när du lyssnar på ett spår, så förbättras stationen för att passa din musiksmak.

Senast uppdaterad: 20 November 2018