Spotify Radio

Spotify Radio väljer låtar åt dig, så att du kan luta dig tillbaka och lyssna på din favoritmusik.

Skapa en radiostation med valfri låt, album, artist eller spellista, så spelar Spotify musik baserat på den. Du kan sedan anpassa stationen medan du lyssnar, så att den matchar din musiksmak.

Välj en enhet nedan för att se hur.

1. Klicka på Radio.
  2. Klicka på SKAPA NY STATION.
  3. Ange en låt, en artist eller en spellista som du sedan väljer för att komma igång.

Obs! Vissa låtar, artister eller spellistor kanske inte är tillgängliga i Spotify Radio.

Tips: Du kan även starta radiostationer på andra platser i appen. Högerklicka bara på en låt, ett album, en artist eller en spellista och välj Gå till sång-/album-artist-/spellisteradio.

Spara en radiostation

På radiosidan klickar du på FÖLJ.

Nu finns den i Ditt bibliotek under Stationer

Ta bort en radiostation

På radiosidan högerklickar du på stationen och väljer Sluta följa.

Anpassa dina stationer

Klicka bara på tumme upp eller tumme ned när en låt spelas, så förbättras stationen för att passa din musiksmak.

1. Högerklicka på en låt, ett album eller en spellista.
  2. Välj Starta radio.

Obs! Vissa låtar, artister eller spellistor kanske inte är tillgängliga i Spotify Radio.

Anpassa dina stationer

Klicka på ikonen tumme upp eller tumme ned när en låt spelas, så förbättras stationen för att passa din musiksmak.

Obs
! Webbspelaren har en förenklad version av radiofunktionen. För att njuta av funktionen fullt ut rekommenderar vi att du laddar ner Spotify-appen.

1. Tryck på Radio  i menyn längst ned på skärmen.
  2. Tryck på ikonen Ny station.
  3. Ange en låt, artist eller spellista i sökfältet.
  4. Tryck på den låt du vill börja med.

Obs! Vissa låtar, artister eller spellistor kanske inte är tillgängliga i Spotify Radio.

Tips: Du kan även starta en radiostation på andra platser i appen. Tryck bara  bredvid en låt, ett album, en artist eller en spellista och välj Starta radio.

Spara en radiostation

På radiosidan trycker du på FÖLJ.

Nu finns den i Ditt bibliotek under Stationer

Ta bort en radiostation

1. I Stationer trycker du på Redigera i det övre högra hörnet.
  2. Tryck på  till vänster om stationen och sedan på TA BORT

Anpassa dina stationer

1. Tryck på panelen Nu spelas.
  2. Tryck på ikonen tumme upp eller tumme ned när en låt spelas så anpassas stationen för att bättre passa din musiksmak.

1. Tryck på Radio  i menyn längst ned på skärmen.
  2. Tryck på ikonen Ny station.
  3. Ange en låt, artist eller spellista i sökfältet.
  4. Tryck på den låt du vill börja med.

Obs! Vissa låtar, artister eller spellistor kanske inte är tillgängliga i Spotify Radio.

Tips: Du kan även starta en radiostation på andra platser i appen. Tryck bara  bredvid en låt, ett album, en artist eller en spellista och välj Starta radio.

Spara en radiostation

På radiosidan trycker du på FÖLJ.

Nu finns den i Din musik under Stationer

Ta bort en radiostation

1. Stationer trycker du på Redigera i det övre högra hörnet.
  2. Tryck på  till vänster om stationen och sedan på TA BORT

Anpassa dina stationer

1. Tryck på panelen Spelas nu.
  2. Tryck på ikonen tumme upp eller tumme ned när en låt spelas så anpassas stationen för att bättre passa din musiksmak.
  1. Tryck på Radio  i menyn längst ned på skärmen.
  2. Tryck på knappen Ny station.
  3. Ange en låt, artist eller spellista i sökfältet.
  4. Tryck på den låt du vill börja med.

Obs! Vissa låtar, artister eller spellistor kanske inte är tillgängliga i Spotify Radio.

Tips: Du kan också starta en radiostation från andra ställen i appen. Tryck bara på  bredvid en låt, ett album, en artist eller en spellista (eller bara tryck på namnet och håll ned) och välj Gå till låt-/album-/artist-/spellisteradio.

Spara en radiostation

På radiosidan trycker du på FÖLJ.

Nu finns den i Ditt bibliotek under Stationer

Ta bort en radiostation

1. Stationer trycker du på Redigera i det övre högra hörnet.
  2. Tryck på  till vänster om stationen och tryck på TA BORT.

Anpassa dina stationer

1. Tryck på panelen Nu spelas.
  2. Tryck på ikonen tumme upp eller tumme ned när en låt spelas så anpassas stationen för att bättre passa din musiksmak.