Vänflödet

För: Dator

Kolla in vad dina vänner lyssnar på!

Vänflödet visar lyssningsaktiviteten för de vänner eller offentliga profiler (inklusive varumärken och kändisar) som du följer.

Så här visar/döljer du vänflödet:

1. Klicka på  i det övre högra hörnet och välj Inställningar.
  2. Under Visningsalternativ slår du på (grön) eller av (grå) Visa vänaktivitet.

Obs! Desktop-appens Spotify-fönster måste vara minst 1 190 pixlar brett för att vänflödet ska visas.

Vanliga frågor

Alla som följer dig kan se vad du lyssnar på. Om du vill dölja din aktivitet kan du aktivera Privat lyssnande.

Tips: Om du vill se vem som följer dig kan du klicka på ditt namn i appens övre högra hörn och sedan på FÖLJARE.

Eftersom den här funktionen kräver anslutning till Facebook kan du behöva logga ut och in igen för att förnya Spotifys åtkomst till dina Facebook-uppgifter.

Vänflödet kan ibland ha mindre förseningar, men om det inte uppdateras på över en vecka kan du testa följande för att åtgärda det:

• Kontrollera att appen är uppdaterad.
  • Kontrollera att enhetens operativsystem är uppdaterat.
  • Starta om appen.
  • Logga ut ur Spotify och logga sedan in igen.
  • Installera om appen.
    Obs! Om du har laddat ned musik för offlinelyssning behöver du ladda ned den på nytt efter ominstallationen.
Senast uppdaterad: 01 Februari 2019