Utforska

Utforska hjälper dig att hitta den perfekta musiken för varje tillfälle, däribland:

• Topplistor
    De mest spelade låtarna från ditt land och hela världen.
  • Genrer och teman
    En spellista för varje tillfälle.
  • Nya releaser
    Nya releaser från hela världen.
  • Upptäck
    Rekommendationer baserat på din personliga smak.
  • Konserter
    Spelningar och evenemang med artister du lyssnar på.
  • Podcasts
    De mest populära poddarna från hela världen.
  • Videos
    Musikrelaterade videos och program.
    Obs! Videos är endast tillgängligt i vissa länder.

Leta reda på Utforska i menyn till vänster.

Detta är ÖVERSIKT-sidan, där du hittar rekommenderade spellistor och förslag.

I menyn längst upp kan du välja:

• TOPPLISTOR
  • GENRER OCH TEMAN
  • NYA RELEASER
  • UPPTÄCK
  • KONSERTER
  • PODCASTS
  • VIDEOR

Tips: Beroende på skärmens storlek kan du behöva klicka på MER för att se fler menyalternativ.

Utforska sidorna genom att bläddra och klicka på pilarna. Klicka på ett objekt för att visa mer.

Du hittar innehåll att utforska under Hem i menyn till vänster.

Detta är sidan REKOMMENDERADE. Här hittar du rekommenderade spellistor och samlingar samt Topplistor och Podcasts.

I menyn längst upp kan du välja:

• GENRER OCH TEMAN
  • NYA RELEASER
  • UPPTÄCK

Utforska sidorna genom att bläddra och klicka på pilarna. Klicka på ett objekt för att visa mer.

Du hittar Utforska i menyn längst ned på skärmen.

Här hittar du rekommenderade spellistor och samlingar. Bläddra ner för att visa Genrer och teman.

Du kan också välja:

• Topplistor
  • Nya releaser
  • Upptäck
  • Konserter
  • Podcasts
  • Videos

Utforska sidorna genom att bläddra och svepa. Tryck på ett objekt för att visa mer.