Automatisk uppspelning

När du kommit till slutet på ett album, en spellista eller en grupp låtar spelar Spotify automatiskt upp liknande låtar så att musiken fortsätter.

1. Klicka på  i det övre högra hörnet och välj Inställningar.
  2. Bläddra ned till Automatisk uppspelning och aktivera (grön) eller inaktivera (grå) Automatisk uppspelning av liknande låtar när din musik tar slut .

Så här inaktiverar (eller återaktiverar) du Automatisk uppspelning:

1. Tryck på Hem .
  2. Tryck på Inställningar .
  3. Under Uppspelning bläddrar du ned till Automatisk uppspelning och aktiverar (grön) eller inaktiverar den (grå).
Senast uppdaterad: 25 April 2019