Artistprofiler

I artistprofilerna hittar du alla tillgängliga releaser av en specifik artist, samt allt du behöver veta om den.

Utforska en artistprofil för att hitta:

• Alla tillgängliga album, singlar och EP-skivor. Kolla in Nya releaser och Populära låtar i profilen för att bekanta dig med artistens musik.
  • Samlingar eller releaser från andra artister som hen medverkar på.
  • Fans gillar även: Andra artister som fansen lyssnar på, utvalda baserat på lyssnarvanor och trender online.
  • Om: Artistens biografi, artistbilder och var lyssnarna finns (på mobil och surfplatta ser du detta längst ned i artistprofilen).
  • Konserter: När och var artisten spelar och hur du hittar biljetter.
  • Artistspellistor och Artisten rekommenderar: Musiken hen gillar!
  • Lyssnare per månad: Artistens genomsnittliga antal lyssnare per månad.
  • Köp: Produkter du kan köpa av artisten.

Obs! Innehållets tillgänglighet beror på artisten.

Hitta en artistprofil

Desktop och webbspelare

Sök efter en artist eller högerklicka på en låt eller ett album och välj Gå till artisten. Bläddra ner eller klicka på flikarna högst upp för att utforska.

Mobil och surfplatta

Sök efter en artist eller tryck på  (iOS)/ (Android) en låt eller ett album och välj Gå till artisten. Bläddra ner för att utforska.

Senast uppdaterad: 14 Maj 2019