Din musik/Ditt bibliotek

Under Din musik/Ditt bibliotek hittar du de låtar, album, artister, spellistor, podcasts och videos som du har lagt till.

Obs!Videos är för närvarande endast tillgängligt i vissa länder

Mer information:

Hur lägger jag till låtar, album och artister i Din musik eller Ditt bibliotek?

Hur skapar jag en spellista?

Desktop

1. Gå till Din musik till vänster.
  2. Välj från LåtarAlbumArtister och spellistor.

Obs: Under Albumkan du klicka på ENDAST SPARADE ALBUM för att endast visa hela album du har sparat. Om du inte gör detta visas alla album, även om du bara sparat enstaka låtar från dem.

WebPlayer

1. Gå till Din musik till vänster.
  2. Välj från LåtarAlbumArtister och spellistor.

Obs: Under Albumkan du klicka på ENDAST HELA ALBUM för att endast visa hela album du har sparat. Om du inte gör detta visas alla album, även om du bara sparat enstaka låtar från dem.

iPhone

1. Tryck på Ditt biblioteki menyn längst ned på skärmen.
  2. Välj från Spellistor, Stationer (radio)LåtarAlbumArtister eller Podcasts och videos.

iPad

1. Tryck på Meny-ikonen.
  2. Välj Din musik (eller Ditt bibliotek).
  3. Välj bland dina LåtarAlbumArtister, Program och spellistor.

Android

1. Tryck på Meny-knappen ().
  2. Välj Din musik (eller Ditt bibliotek).
  3. Välj bland dina LåtarAlbumArtister, Program och spellistor.