Din musik/ditt bibliotek

Din musik/Ditt bibliotek är din personliga Spotify-samling! Det är din digitala hyllplats för:

• Upp till 10 000 låtar.
    Tips: Du kan även spara hela album. Varje sparat album räknas till låtgränsen som summan av låtar på albumet + 1.
  • Spellistor som du skapar eller följer.
  • Artister, podcasts och videos du följer.
    Obs! Videos är för närvarande endast tillgängliga i vissa länder.
  • Spotify-radiostationer du följer.
  • Din Daily Mix.

Välj din enhet nedan för att se var du hittar din samling!

Mer information:
Hur lägger jag till saker i Din musik/Ditt bibliotek?
Hur skapar jag en spellista?

Desktop

1. Leta reda på Din musik i menyn till vänster.
  2. Välj från Din Daily Mix, Låtar, Album, Artister, Stationer, Lokala filer eller SPELLISTOR.

WebPlayer

1. Leta reda på Din musik i menyn till vänster.
  2. Välj från SPELLISTOR, DIN DAILY MIXLÅTAR, ALBUM eller ARTISTER.

iPhone

1. Leta reda på ditt bibliotek i menyn längst ned på skärmen.
  2. Välj bland Din Daily MixSpellistorStationerLåtarAlbumArtister och Podcasts & videos.

iPad

1. Leta reda på ditt bibliotek i menyn till vänster.
  2. Välj bland Din Daily MixSpellistorStationerLåtarAlbumArtister och Podcasts & videos.

Android

1. Leta reda på ditt bibliotek i menyn längst ned på skärmen.
  2. Välj bland Din Daily Mix, Spellistor, Stationer,Låtar,Album,Artister och Podcasts & videos.