Din musik/Ditt bibliotek

Under Din musik/Ditt bibliotek hittar du de låtar, album, artister, spellistor, podcasts och videos som du har lagt till.

Obs! Videos är för närvarande endast tillgängligt i vissa länder

Mer information:

Hur lägger jag till låtar, album och artister i Din musik eller Ditt bibliotek?

Hur skapar jag en spellista?

Desktop

1. Gå till Din musik till vänster.
  2. Välj bland LåtarAlbumArtister, Stationer, Lokala filereller dina spellistor.

Obs! Under Albumkan du klicka på ENDAST SPARADE ALBUM för att endast visa hela album du har sparat. Om du inte gör detta visas alla album, även om du bara sparat enstaka låtar från dem.

WebPlayer

1. Gå till Din musik till vänster.
  2. Välj från LåtarAlbumArtister och spellistor.

Obs!Under Albumkan du klicka på ENDAST HELA ALBUM för att endast visa hela album du har sparat. Om du inte gör detta visas alla album, även om du bara sparat enstaka låtar från dem.

iPhone

1. Tryck på Ditt biblioteki menyn längst ned på skärmen.
  2. Välj blandSpellistor, (radio) StationerLåtarAlbumArtister, Nedladdningareller Podcasts & Videos.

iPad

1. Tryck på Din musik till vänster.
  2. Välj bland SpellistorLåtarAlbumeller Artister.

Android

1. Tryck på Ditt bibliotek i menyn längst ned på skärmen.
  2. Välj bland Din Daily Mix, spellistor, stationerlåtaralbumartisteroch podcasts & videos.