Shazam

Använd Shazam för att identifiera musik i omgivningen och använd sedan Spotify för att spela upp den.

Spela upp en låt från Shazam på Spotify

När Shazam har identifierat en låt trycker du bara på Spela upp i Spotify

Obs! För att lyssna på hela låtar i Shazam-appen krävs en prenumeration på Spotify Premium.

Spara låtar till Spotify med Shazam

Anslut ditt Spotify-konto till Shazam för att automatiskt spara låtar till en Spotify-spellista med namnet Mina Shazam-låtar

1. Öppna Shazam-appen.
  2. Tryck på Min Shazam i det övre vänstra hörnet.
  3. Tryck på ANSLUT bredvid Spotify.
  4. Använd Shazam på en låt. Den dyker upp i listan Mina Shazam-låtar

Mer information finns på hemsidan för Shazam.