Spotify på andra appar

Länka Spotify till andra appar för att få ut din musik på fler platser.

Vi kan inte hålla jämna steg med alla appar du kan länka till, men du kan till exempel spela upp bakgrundsmusik när du springer med Runkeeper eller se vad potentiella matchningar på Tinder lyssnar på.

Obs! Ditt Spotify‑konto länkar aldrig till en tredjepartsapp utan ditt uttryckliga tillstånd.

Logga in för att se vilka appar som har åtkomst till ditt Spotify

Ta bort åtkomst till en app

1. Logga in på din appsida.
  2. Klicka på TA BORT ÅTKOMST för en app.