Last.fm

Skrobbla Verb [ˈskrɔbla]: Ett nytt internetord som betyder att man använder Last.fm för att hålla koll på alla låtar som man har spelat med musiktjänsten.

Du kan skrobbla allt du lyssnar på via Spotify på valfri enhet med Last.fm.

1. Gå till Last.fm och logga in.
  2. Håll muspekaren över din profilbild i övre högra hörnet.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på Appar.
  5. Klicka på Anslut bredvid Spotify-skrobbling.
  6. Fortsätt för att bevilja åtkomst till ditt Spotify-konto.

Så här kopplar du ifrån

Följ ovanstående steg och välj Koppla bort bredvid Spotify-skrobbling.

Senast uppdaterad 04 Juli, 2018