Last.fm

Skrobbla Verb [ˈskrɔbla]: Ett nytt internetord som betyder att man använder Last.fm för att hålla koll på alla låtar som man har spelat med musiktjänsten.

Du kan skrobbla allt du lyssnar på via Spotify med Last.fm.

Välj en enhet nedan för att komma igång.

1. Längst upp till höger i appen klickar du på  > Inställningar.
  2. Klicka på ANSLUT TILL LAST.FMunder Sociala nätverk.
  3. Ange ditt användarnamn och lösenord för Last.fm och tryck på ANSLUT.

Så här kopplar du ifrån

Gå till Inställningar och klicka på KOPPLA FRÅN under Last.fm.

1. Tryck på Ditt bibliotek i menyn längst ned på skärmen.
  2. Tryck på Inställningar
  3. Välj Sociala nätverk.
  4. Dra skjutreglaget bredvid Skrobblatill PÅ (grönt).
  5. Ange ditt användarnamn och lösenord till Last.fm.

Så här kopplar du ifrån

Gå till Inställningar och dra reglaget för Skrobbla till Last.fm till AV (grått).

1. Tryck på Inställningar .
  2. Välj Sociala nätverk.
  3. Under LAST.FM bredvid Skrobbladrar du skjutreglaget till PÅ (grönt).
  4. Ange ditt användarnamn och lösenord till Last.fm.

Så här kopplar du ifrån

Gå till Inställningar och välj Sociala nätverkoch dra skjutreglaget till Skrobbla till Last.fm till AV (grått).

1. Tryck på Ditt bibliotek i menyn längst ned på skärmen.
  2. Tryck på .
  3. Under Skrobbla till Last.fmdrar du skjutreglaget till PÅ (grönt).
  4. Ange ditt användarnamn och lösenord till Last.fm.
  5. Tryck på OK.

Så här kopplar du ifrån

Gå till Inställningar och dra reglaget för Skrobbla till Last.fm till AV (grått).