Runkeeper

Med Spotify och Runkeeper kan du fylla dina träningspass med våra särskilt framtagna spellistor eller din favoritmusik på Spotify.

1. Tryck på Musik i Runkeeper.
  2. Tryck på Spotify och sedan på Öppna för att ansluta Runkeeper till Spotify.
  3. Logga in på Spotify.
  4. Välj en färdig spellista för löpning.
    Tips: Våra Running-spellistor spelar låtar som matchar ditt löptempo, men du kan också välja annan musik från Spotify-appen med hjälp av Sök, Ditt bibliotek, Utforska och Radio.
  5. Tryck på BÖRJA SPRINGA.
  6. Tryck på Starta fritt löppass. Musiken börjar spelas upp när ditt löptempo registreras.

Om du vill välja musik på nytt, justera tempot eller pausa/byta låt under ditt löppass trycker du på Spotify-ikonen i det övre högra hörnet. Du kan sedan trycka på Runkeeper-ikonen i det övre högra hörnet för att gå tillbaka till Runkeeper.

Mer information finns på Runkeepers webbplats.