Nike+ Run Club

För: Premium på iPhone

Kan musiken göra dig snabbare? Ta reda på det med Nike+ Run Club och Spotify!

• Spring till Nike+ Run Clubs spellistor eller dina egna spellistor.
  • Skapa en tempokanal som matchar det löptempo du vill ha.
  • Styr musiken med appen Nike+.
  • Sök efter artister, album eller spellistor.

Tips: Har du inte Premium? Kolla in Nike Running Club-spellistorna på Spotify istället.

Kom igång

Först ansluter du Spotify till appen Nike+:

1. Öppna appen Nike+.
  2. Tryck på musikikonen.
  3. Tryck på Spotify Premium.
  4. Tryck på LOGGA IN PÅ SPOTIFY.

Sedan ställer du in din löptur:

1. Tryck på musikikonen i appen Nike+.
  2. Tryck på Spotify Premium.
  3. Välj mellan TEMPOKANALER, SPELLISTOR och SÖK.
  4. Gå tillbaka till skärmen för inställning av löpturoch tryck på STARTA.

Vad är en tempokanal?

Med Spotify kan appen Nike+ erbjuda en blandning låtar vars takt matchar ditt löptempo:

1. Tryck på musikikonen i appen Nike+.
  2. Tryck på SKAPA EN TEMPOKANAL.
  3. Tryck på pilarna för att välja ett måltempo.
  4. Välj en genre eller artist du vill basera din tempokanal på.
  5. Ge den ett namn och tryck på SPARA.
Senast uppdaterad: 09 Februari 2018