Discord

Lyssna, spela, chatta och festa på samma gång med Discord.

Du kan även se och spela det dina vänner lyssnar på. Ni kan även lyssna tillsammans med Listen Along (bara med Premium).

Kom igång

1. Ladda ned Discord-appen till din dator och öppna den.
  2. Klicka på Anslutningar i menyn till vänster.
  3. Klicka på Spotify.
  4. En webbsida för att ansluta öppnas. Om du inte redan är inloggad på Spotify i enheten dirigeras du till att logga in eller registrera dig.
  5. Klicka på OK för att bekräfta.

När du har anslutit Spotify till ditt Discord-konto kan du välja att visa vad du lyssnar på i realtid i profilen.

Så här kopplar du ifrån

1. Klicka på Anslutningar i menyn till vänster om desktop-appen för Discord.
  2. Klicka på Spotify.
  3. Klicka på X längst upp till vänster i den gröna rutan.
  4. Klicka på Koppla ifrån för att bekräfta.

Listen Along

För: Premium

Förvandla chattrummet till en fest med dina vänner! Så här lyssnar ni ihop.

Obs! Det går inte att använda Listen Along när man röstchattar. Prova att textchatta istället.

1. Öppna Discord-appen på en dator.
  2. Klicka på någon som Lyssnar på Spotify från din vänlista på höger sida.
  3. Klicka på ikonen för Listen Along

Obs! Om du använder Listen Along med en vän som har Spotify Free blir det tyst för dig när din vän hör reklam.

Senast uppdaterad: 24 Oktober 2018