Bumble

Med Spotify och Bumble kan din potentiella matchning se vad du lyssnar på och du kan se vad hen lyssnar på. Du kan dessutom trycka på vilken artist som helst som visas i Bumble för att lyssna på den i Spotify.

Kom igång

Öppna inställningarna i Bumble-appen och välj Anslut till Spotify.

Fortsätt flörta! Och kolla in våra spellistor med de mest populära låtarna från dejtingspellistor så att du blir riktigt sugen på romantik: Spotify❤Bumble.

Vanliga frågor

Dina populära artister uppdateras hela tiden och nya favoriter läggs oftast till med ett par dagars mellanrum.

Du kan manuellt ta bort populära artister som du inte vill ska visas i din Bumble-profil. Tryck bara på X på en artist som visas.

Du måste ta bort länken mellan din Bumble-app och Spotify:

1. Gå till Min info i Bumble-appens huvudmeny.
  2. Tryck på pennikonen (redigera) i det övre högra hörnet.
  3. Bläddra ner och tryck på Spotify.
  4. Tryck på KOPPLA BORT KONTOT.
Senast uppdaterad: 12 Mars 2018