Använda Spotify med Denon-enheter

Nu kan du få miljontals låtar i vardagsrummet med Denon och Spotify.

Denon AV-receivrar

Denon är en av världens ledande tillverkare av högkvalitativa hemunderhållningsprodukter och du får direktåtkomst till det enorma Spotify-biblioteket på följande Denon AV-receivrar:

Europa: AVR-2113, AVR-3313 och AVR-2313.

USA: AVR-4520CI, AVR-3313CI, AVR-2313CI och AVR-2113CI, samt den nya 7.1-kanaliga modellen AVR-1913.

Denon och Spotify Connect

Nu kan du som prenumererar på Spotify Premium använda Spotify Connect med kompatibla Denon-enheter och dra nytta av funktioner som:

Trådlös musikstreamning.
• Inga räckviddsbegränsningar.
• Spela och styra musik från valfri enhet.

Har du inte Premium? Testa gratis! Om du vill ha mer information om hur du använder Connect klickar du här.

• Trådlösa musiksystem från Denon

Funktionen Spotify Connect är tillgänglig på alla Denon Heos-enheter.

• Denon AV-receivrar

USA och Europa: AVR-X3100W, AVR-X7200W, AVR-X5200W, AVR-X4100W, AVR-X3100W, AVR-X2100W, AVR-X1100W

• Twitter
  • Facebook