Vi använder cookies för att leverera en optimal webbupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies i enlighet med vår cookiepolicy. Läs mer här.

We're aware of an issue where some users may be seeing the Free service rather than Premium. We're hard at work to get this fixed, and apologize for any inconvenience caused. Please make sure to check back here for updates.

2015-03-29 06:03:15 UTM

Använda Spotify med Denon-enheter

Nu kan du få miljontals låtar i vardagsrummet med Denon och Spotify.

Denon AV-receivrar

Denon är en av världens ledande tillverkare av högkvalitativa hemunderhållningsprodukter och du får direktåtkomst till det enorma Spotify-biblioteket på följande Denon AV-receivrar:

Europa: AVR-2113, AVR-3313 och AVR-2313.

USA: AVR-4520CI, AVR-3313CI, AVR-2313CI och AVR-2113CI, samt den nya 7.1-kanaliga modellen AVR-1913.

Denon och Spotify Connect

Nu kan du som prenumererar på Spotify Premium använda Spotify Connect med kompatibla Denon-enheter och dra nytta av funktioner som:

Trådlös musikstreamning.
• Inga räckviddsbegränsningar.
• Spela och styra musik från valfri enhet.

Har du inte Premium? Testa gratis! Om du vill ha mer information om hur du använder Connect klickar du här.
  • Trådlösa musiksystem från Denon

Bild tillagd av användarenFunktionen Spotify Connect är tillgänglig på alla Denon Heos-enheter.
  • Denon AV-receivrar

Bild tillagd av användaren
USA och Europa: AVR-X3100W, AVR-X7200W, AVR-X5200W, AVR-X4100W, AVR-X3100W, AVR-X2100W, AVR-X1100W
  • Twitter
  • Facebook