Vi använder cookies för att leverera en optimal webbupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies i enlighet med vår cookiepolicy. Läs mer här.

We're aware that some of our Premium customers may currently be receiving the Free service instead of Premium. We're very sorry about this and are working hard to solve this as quickly as possible.

2015-03-31 06:03:44 UTM

Kan jag använda Spotify i bilen?

Kan jag använda Spotify på min ljudanläggning hemma?

"Premium-koden du angav är ogiltig"

Använda Spotify Connect med Sony-enheter

Använda Spotify Connect med Pioneer-enheter

Spotify och Philips-enheter

Använda Spotify med Panasonic-högtalare

Spotify och LG-enheter

Använda Spotify med Denon-enheter

Bang & Olufsen

Varför har jag debiterats två gånger?

Så här byter eller återställer du lösenord

Varför stoppas ibland synkningen av offlinespellistor?

Varför körs gratisversionen fortfarande, trots att jag har uppgraderat till Premium?

Jag kan inte aktivera testperioden – kredit-/betalkort

Var avser den lilla Spotify-debiteringen på mitt kort eller PayPal-konto?

Jag har registrerat mig för en testperiod med Premium. Varför debiteras jag helt plötsligt en gång i månaden?

Återaktivera din Telia-prenumeration

Samsungs trådlösa högtalare för flera rum

Felkod 404 (tillfälligt inloggningsfel)

Konvertera spellistor till Spotify

Alla mina spellistor och musik som jag har sparat har försvunnit. Vad har hänt?

Ljudet hackar under streamning

Hur lägger jag till låtar, album och artister i Din musik?

Problem med att logga in till Spotify

Boxee

Använda Spotify med Onkyo-enheter

Använda Spotify med Logitech Squeezebox

Western Digital

Använda Spotify med Parrot-enheter

Sonos

Använda Spotify på Samsung Smart TV

Varför har jag fått ett e-postmeddelande om en misslyckad Spotify-betalning?

Kan jag använda Spotify på TV:n?

Problems paying for Spotify by card

Vad är Your Music?

Varför kan jag inte använda Spotify utomlands? (fel 408)

Flytta lagringen av Spotify-filer från det interna minnet till SD-kortet (Android-telefon)

Amazon

Problem med att betala för Spotify med PayPal

Jag får ett meddelande om att jag inte längre har offlineåtkomst.

Varför har min prenumeration gått ut?

Min mobiltelefon visas inte under Enheter

Kan jag logga ut från kontot om jag är inloggad på en annan enhet?

Presentkort - Inte aktiverat

Varför finns min musik på Spotify trots att den inte borde göra det?

Min e-postadress används redan

Varför har ni två olika länkformat?

Felkod 403

Innehåll saknas

Felkod 101–126

Spotify har pausats eftersom ditt konto används någon annanstans

Musiken snabbspolas framåt eller hoppar när jag lyssnar

Jag glömde att skriva ut eller skicka e-kortet. Vad ska jag göra?

Minne som används av iOS-appen

Jag kan inte hitta Spotify i App Store

"Koden du angav har redan använts"