Vi använder cookies för att leverera en optimal webbupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies i enlighet med vår cookiepolicy. Läs mer här.

Kan jag använda Spotify på TV:n?

Kan jag använda Spotify i bilen?

Kan jag använda Spotify på min ljudanläggning hemma?

Varför har jag fått ett e-postmeddelande om en misslyckad Spotify-betalning?

Varför finns min musik på Spotify trots att den inte borde göra det?

Varför har min prenumeration gått ut?

Varför har ni två olika länkformat?

Varför stoppas ibland synkningen av offlinespellistor?

Varför har jag debiterats två gånger?

Vad är Your Music?

Var avser den lilla Spotify-debiteringen på mitt kort eller PayPal-konto?

Vad är Spotify Business?

Vad har hänt med favoritmarkerade spår?

Vilken anslutning behöver jag för att streama musik på min mobiltelefon?

Använda Spotify med Parrot-enheter

Använda Spotify med Panasonic-högtalare

Använda Spotify med Onkyo-enheter

Använda Spotify med Logitech Squeezebox

Boxee

Använda Spotify med Ford SYNC AppLink

Sonos

Använda Spotify på Samsung Smart TV

Amazon

Använda Spotify Connect med Sony-enheter

Använda Spotify Connect med Pioneer-enheter

Flytta lagringen av Spotify-filer från det interna minnet till SD-kortet (Android-telefon)

Lokala filtyper som stöds

Jag får ett meddelande om att jag inte längre har offlineåtkomst.

Spotify spelar upp utan ljud

Spotify har pausats eftersom ditt konto används någon annanstans

Western Digital

Spotify och Philips-enheter

Spotify och LG-enheter

Spotify stoppar uppspelningen efter varje spår

Återaktivera din Telia-prenumeration

Problems paying for Spotify by card

Ljudet hackar under streamning

Min mobiltelefon visas inte under Enheter

Min e-postadress används redan

Musiken snabbspolas framåt eller hoppar när jag lyssnar

Minne som används av iOS-appen

Marantz

Jag kan inte spela upp mina egna spår i Spotify

Så här byter eller återställer du lösenord

Använda Spotify med Denon-enheter

Varför kostar Spotify via iTunes mer?

Hur lägger jag till låtar, album och artister i Din musik?

Alla mina spellistor och musik som jag har sparat har försvunnit. Vad har hänt?

Innehåll saknas

Varför körs gratisversionen fortfarande, trots att jag har uppgraderat till Premium?

Problem med att logga in till Spotify

Jag har registrerat mig för en testperiod med Premium. Varför debiteras jag helt plötsligt en gång i månaden?

Jag kan inte koppla upp mig med Spotify

Bang & Olufsen

Jag kan inte aktivera testperioden – kredit-/betalkort

Samsungs trådlösa högtalare för flera rum

Konvertera spellistor till Spotify

Problem med att betala för Spotify med PayPal

Kan jag logga ut från kontot om jag är inloggad på en annan enhet?

"Premium-koden du angav är ogiltig"

Jag glömde att skriva ut eller skicka e-kortet. Vad ska jag göra?

Jag kan inte hitta Spotify i App Store

"Koden du angav har redan använts"

Jag är artist. Hur får jag min musik till Spotify?

Jag representerar ett skivbolag eller ett aggregatorverktyg och jag skulle vilja ha mitt material på Spotify

Jag kan inte ansluta till Spotify i nätverket på kontoret eller universitetet

Censurerat innehåll

Facebook-kontot är inaktiverat

Är namnet på ett album, spår eller andra metadata som rör ditt album felaktigt?

Hur konfigurerar jag min router för Spotify?