Spotify Connect hittar inte min enhet

Försöker du använda Spotify Connect men ser inte din enhet i listan?

Kontrollera följande

• Alla enheter är anslutna till samma WiFi-nätverk om du spelar upp på en högtalare, mottagare eller TV för första gången.
  • Alla enheter är inloggade på samma Spotify-konto om du spelar upp på en annan telefon, surfplatta eller dator.
  • Den fasta programvaran i din telefon, surfplatta eller dator är uppdaterad.
  • Du rockar den senaste versionen av Spotify-appen.

Obs! Vissa Bluetooth-enheter kanske inte visas i menyn Anslut enhet. Prova att parkoppla dem med Bluetooth-inställningarna.

Ser du dem fortfarande inte?

Följande enheter är inte kompatibla med Spotify Connect (och syns därför inte i menyn Anslut enhet):

Desktop

Connect på dator kan för närvarande inte hitta:

• Google Chromecast-enheter (om du inte redan har börjat sända från en mobil enhet som är inloggad på samma Spotify-konto som också är anslutet till samma WiFi-nätverk som din Chromecast).

Webbspelare

Connect i webbspelaren hittar för närvarande inte:

• Google Chromecast-enheter.
  • WiFi-högtalare.

Obs! Om webbspelaren inte visas i Anslut enhet-menyn på mobilen kan du stänga av Visa endast lokala enheter  i appinställningarna.

Android

Connect på Android kan inte hitta:

• Airplay-enheter.