Alexa

För: Premium

Använd röstkommandon för att styra din musik med Amazon Alexa!

Kom igång

Ladda bara ned Alexa-appen, öppna den och länka till ditt Spotify-konto med de här stegen:

1. Tryck på menyn längst upp till vänster.
  2. Tryck på Settings (Inställningar) och sedan Music (Musik).
  3. Välj Spotify och sedan Link account to Alexa (Länka konto till Alexa).
  4. Ange dina kontouppgifter för Spotify.

Du kan sedan ställa in Spotify som standardmusiktjänst, så du behöver inte specificera "on Spotify" i slutet av dina röstkommandon:

1. Tryck på menyn längst upp till vänster.
  2. Tryck på Settings (Inställningar) och sedan Music (Musik).
  3. Tryck på Choose default music services (Välj standardmusiktjänster).
  4. Välj Spotify och tryck på KLAR.

Be Alexa att spela upp något! T.ex. "Alexa, play Discover Weekly". Kolla in Amazons hjälpsida för språk som stöds

Enheter som stöds

Amazon Echo, Amazon Echo Show, Amazon Echo Dot, Amazon Echo Spot, Amazon Tap, Amazon Fire TV Cube, Facebook Portal/Portal+, och alla Sonos-spelare.