Bärbara Samsung-enheter

Styr musiken från din handled med bärbara Samsung-enheter.

För: Gear S2 och S3, Gear Sport, Gear Fit 2 and Fit 2 Pro och Galaxy Watch.

• Spela upp, pausa och hoppa över.
  • Spara musik.
  • Använd shuffle och repetera.
  • Spela musik från Ditt bibliotek, Utforska och Nyligen spelade.

Obs! Om du har Spotifys gratistjänst kan du bara lyssna med shuffle och hoppa över låtar sex gånger per timme. Läs mer om att använda Spotify gratis på mobilen.

Premium-funktioner

Om du har Premium kan du även göra följande:

• Använda appen som en fjärrkontroll och spela upp musik på andra enheter med Spotify Connect.
  • Ladda ned musik till appen så att du kan lyssna offline.
  • Söka med hjälp av textstyrning.
  • Njuta av Premiums ljudkvalitet.

Kom igång

Systemkrav

• Gear S2 och S3, Gear Sport och Gear Fit 2 och Fit 2 Pro
    • Android 4.4 och senare versioner med minst 1,5 GB RAM-minne.
    • iPhone 5 och senare versioner med iOS 9.0 eller senare.
  • Galaxy Watch
    • Android 5.0 och senare versioner med minst 1,5 GB RAM-minne.
    • iPhone 5 och senare versioner med iOS 9.0 eller senare.

Installera Spotify på din bärbara Samsung-enhet

1. Tryck på Apps från hemskärmen på din bärbara Samsung-enhet.
  2. Tryck på Galaxy Apps.
  3. Sök efter ”Spotify” och tryck på Installera.
  1. Tryck på Apps på mobilen.
  2. Tryck på Samsung Gear och sedan på Samsung Galaxy Apps.
  3. Tryck på ESSENTIALS och sök efter Spotify.
  4. Tryck på ikonen för Nedladdning och sedan ACCEPT AND DOWNLOAD. Spotify installeras på din bärbara enhet.

När appen har installerats kan du spela upp direkt från din handled eller till en annan enhet med Bluetooth eller Spotify Connect