Wear OS

För: Android 4.4 och senare och iOS 8.2 och senare.

Styr musiken från din handled med Spotify och Wear OS från Google!

• Få information om vad som spelas.
  • Spela upp, pausa och hoppa över både musiker och podcasts.
  • Spara dina favoriter.
  • Spela från Nyligen spelade.
  • Använd Spotify Connect för att styra musiken från och spela upp på en annan enhet.

Kom igång

1. Ladda ned Spotify från Google Play-butiken på din klocka.
  2. Gå till spotify.com/pair på en telefon, surfplatta eller dator och ange dina inloggningsuppgifter för Spotify.
    Tips: Har du inte ett konto hos oss? Välj bara REGISTRERA DIG
  3. Ange den kod som visas på klockan och välj PARKOPPLA