Spotify på TV

Du kan göra din TV till en stereoanläggning!

Vissa TV-apparater har Spotify inbyggt i sina appbutiker. Om du vill lyssna på Spotify på en TV som inte har det inbyggt måste du uppgradera den med en streamningsenhet eller soundbar som har stöd för Spotify.

Obs!För vissa TV-apparater krävs en Premium-prenumeration. Om du inte har använt Spotify tidigare kan du prova Premium.

TV-apparater som har inbyggd Spotify

Bang & Olufsen, LG, Panasonic, Philips, Samsung, Vizio

Obs! Om din TV använder Android TV kan du hämta Spotify från Google Play Store för Android-TV-appar.

Uppgradera din TV med en streamningsenhet eller soundbar från dessa tillverkare

Amazon, Boxee, Chromecast, Netgear, Philips, Roku, Roberts Radio, Sony, Western Digital, Yamaha

Obs!Tillgänglighet för Spotify med olika tillverkare kan variera beroende på region.

Anslut till Spotify

Byt ut din fjärrkontroll mot din telefon och styr musiken från TV:n via mobilappen. Mer information finns på Spotify Connect.

Obs!  Om du har problem med att ansluta en enhet till ett Wi-Fi-nätverk kan du besöka tillverkarens webbplats för mer information.