Bluetooth

Med Bluetooth kan du spela Spotify trådlöst från olika enheter, till exempel högtalare, hörlurar eller i bilen. Ett smidigt sätt att spela upp, även när du saknar WiFi.

Tips: Läs mer om Spotify i bilen och på högtalarna.

Kom igång

Spela Spotify från din telefon, surfplatta eller dator till en annan enhet med Bluetooth aktiverat:

1. Slå på Bluetooth på båda enheterna.
  2. Välj den andra enheten i telefonens, surfplattans eller datorns Bluetooth-inställningar.
  3. Öppna Spotify och spela!