Samsung TV

Obs! Eftersom vi arbetar med att förbättra helhetsupplevelsen av Spotify tar vi bort appen från Samsungs gamla operativsystem på vissa enheter från 2015 och tidigare. Om du vill ha mer information eller läsa om andra sätt att streama på din tv kan du kolla in det här .

Musik för stora skärmar!

Vill du använda Spotify på din tv? Med Spotify-appen på Samsung Smart TV kan du göra följande:

Spotify-appen på Samsung Smart TV ger dig en unik lyssnarupplevelse. Leta rätt på året och operativsystemet för din Samsung Smart TV nedan om du vill veta mer.

Samsung Smart TV: 2012–2014-modeller (med operativsystemet Orsay)

Om din Samsung Smart TV producerades mellan 2012 och 2014 och kör operativsystemet Orsay kan du som Premium-användare göra följande:

• Söka efter låtar, album och artister.
  • Utforska nya releaser, populära låtar och populära album.
  • Utforska dina vänners spellistor och lyssna på dina egna.
  • Lägga till låtar i spellistor.
  • Visa artistsidor.

Obs! Om du har en äldre Smart TV går du till nedladdningsområdet på din Smart TV för att se vilka appar som finns tillgängliga.

Mer information, bland annat detaljer om hur du laddar ner och installerar appar på din Samsung Smart TV, finns på Samsungs supportsida.

Samsung Smart TV: 2015–aktuella modeller (med operativsystemet Tizen)

Vi presenterar Tizen för Samsung Smart TV, ett operativsystem som designats för Samsungs nästa generation av Smart TV-appar. Med Tizen kan du ta Spotify till nästa nivå.

Om din Samsung Smart TV producerades 2015 eller senare och kör operativsystemet Tizen (version 2.3 och senare) kan du göra följande:

• Använda uppspelning, som finns tillgängligt för både Premium- och Free-användare.
  • Få tillgång till nya och förbättrade Utforska.
  • Söka i hela Spotify-katalogen.
  • Förhandsgranska innehåll.
  • Styra musiken och logga in via fjärrstyrning med hjälp av Spotify Connect.
  • Uppleva ett optimerat gränssnitt med snygga albumomslag för stora skärmar.

Mer information, bland annat detaljer om hur du laddar ned och installerar appar med Tizen, finns på webbplatsen Tizen Store

Obs! Spotify saknar stöd på Samsung Smart TV:ar i J-serien, även de med Tizen som operativsystem.