Samsung TV

Du kan spela din favoritmusik från Spotify på din Samsung Smart TV med hjälp av Spotifys mobilapp eller fjärrkontrollen till Samsung TV.

Kom igång

Vilka modeller stöds?

Spotify kräver operativsystemet Tizen (version 2.3 och senare), som finns tillgängligt på Samsung Smart TV:ar från 2015 och framåt.

Gör så här för att kontrollera om din Samsung TV har stöd för Spotify:

1. Gå till Samsungs appbutik.
  2. Välj Spotify under Livsstil.
  3. Klicka på Kontrollera din enhet längst upp till höger.

Skaffa appen

1. Gå till Samsung Apps från tv:ns hemskärm.
  2. Sök efter Spotify. Installera och starta det.

Logga in

Tips: Har du inget Spotify-konto? Öppna bara Spotify-appen på din Samsung TV och välj REGISTRERA DIG för att skapa ett.

Använd Spotify Connect för att spela från appen på din mobil, surfplatta eller dator:

1. Se till att enheten är ansluten till samma Wi-Fi-nätverk som din Samsung TV. Öppna Spotify.
  2. Spela upp en låt och tryck på Tillgängliga enheter (mobil) eller klicka på  (dator).
  3. Välj din Samsung TV från enhetsväljaren och börja lyssna.

Du kan nu använda telefonen som fjärrkontroll för att styra musiken på din Samsung TV.

1. Öppna Spotify-appen på din Samsung TV.
  2. Välj LOGGA IN.
  3. Välj LOGGA IN MED E-POSTADRESS ELLER ANVÄNDARNAMN.
  4. Ange den e-postadress och det lösenord du använder för Spotify.

Obs! Om du brukar logga in med Facebook använder du Spotify Connect för att logga in istället (se ovanstående steg).

1. Öppna Spotify-appen på din Samsung TV.
  2. Välj LOGGA IN.
  3. Välj LOGGA IN MED PINKOD.
  4. Gå till www.spotify.com/pair på din telefon eller dator och ange den pinkod som visas på skärmen.