Spotify på Samsung Smart TV

Musik för stora skärmar!

Vill du använda Spotify på din TV? Med Spotify-appen på Samsung Smart TV kan du göra följande:

Spotify-appen på Samsung Smart TV ger dig en unik lyssnarupplevelse. Leta rätt på året och operativsystemet för din Samsung Smart TV nedan om du vill veta mer.

2012 till 2014 års modeller (som kör operativsystemet Orsay)

Om din Samsung Smart TV producerades mellan 2012 och 2014 och kör operativsystemet Orsay kan du som Premium-användare göra följande:

• Söka efter låtar, album och artister.
  • Utforska nya releaser, populära låtar och populära album.
  • Utforska dina vänners spellistor och lyssna på dina egna.
  • Lägga till låtar i spellistor.
  • Visa artistsidor.

Obs! Om det gäller gamla Smart TV-apparater går du till nedladdningsområdet på din Smart TV för att se vilka appar som finns tillgängliga.

Mer information, bland annat detaljer om hur du laddar ner och installerar appar på din Samsung Smart TV, finns på Samsungs supportsida.

Modeller från 2015 och framåt (som kör operativsystemet Tizen)

Vi presenterar Tizen för Samsung Smart TV, ett operativsystem som designats för Samsungs nästa generation av Smart TV-applikationer. Med Tizen kan du ta Spotify till nästa nivå.

Om din Samsung Smart TV producerades 2015 och framåt och kör operativsystemet Tizen (version 2.3 och senare) kan du göra följande:

• Använda uppspelning on-demand som finns tillgängligt för både Premium- och Free-användare.
  • Få tillgång till nya och förbättrade Utforska.
  • Söka i hela Spotify-katalogen.
  • Förhandsgranska innehållet.
  • Styra musiken och logga in via fjärrstyrning med hjälp av Spotify Connect.
  • Upplev ett optimerat gränssnitt med vackra albumomslag för stora skärmar.

Mer information, bland annat detaljer om hur du laddar ned och installerar appar med Tizen, finns på webbplatsen Tizen Store