Spotify på TV

Många TV-apparater erbjuder en Spotify-app. Kolla i appbutiken på din TV eller set top-box och sök efter Spotify.

Logga in på en TV-app

Öppna Spotify-appen på din TV och logga sedan in på ett av följande sätt:

• Ange den e-postadress och det lösenord du använder för Spotify. Om du vanligtvis loggar in med Facebook skapar du ett Spotify-lösenord för att logga in med din e-postadress
  • Öppna Spotify‑appen på din mobil eller surfplatta och hitta din enhet med Spotify Connect
    Obs! Spotify Connect‑sidan finns bara tillgänglig på engelska.
  • Välj LOGGA IN MED PINKOD. Gå sedan till www.spotify.com/pair på en annan enhet och ange den PIN-kod som visas på skärmen

Andra sätt att lyssna via en TV

Du kan också ansluta Spotify till din TV med dessa enheter:

Fungerar inte din TV-app?

• Kontrollera att din TV är ansluten till internet
  • Kontrollera appbutiken på din TV för att se om det finns uppdateringar för Spotify-appen
  • Kontrollera att programvaran på din TV är uppdaterad
  • Starta om Spotify-appen
  • Starta om TV:n
  • Starta om ditt WiFi
  • Radera Spotify-appen och installera den sedan på TV:n på nytt
  • Prova att ansluta till ett annat WiFi-nätverk om det är möjligt
  • Om Connect inte fungerar på Android TV – Se till att du tillåter Spotify att visas över andra appar. Gå till Inställningar > Appar > Särskild appåtkomst > Visa över andra appar

Om problemet kvarstår kan du be TV-apparatens tillverkare om vidare hjälp.