LG

Du kan spela din favoritmusik från Spotify på din LG TV med hjälp av Spotifys mobilapp eller fjärrkontrollen till LG TV.

Kom igång

För: LG TV-modeller från 2016 och senare.

Med LG-fjärrkontroll

1. Tryck på Hem-knappen på din LG TV-fjärrkontroll och välj sedan LG Content Store från flikområdet.
  2. Välj Premium från flikfältet till höger för att hitta Spotify.
  3. Välj det för att starta installationen.
  4. Öppna appen och välj LOGGA IN eller REGISTRERA DIG för att börja lyssna.

Med Spotify-appen

Använd Spotify Connect för att spela från appen på din mobil, surfplatta eller desktop:

1. Se till att enheten är ansluten till samma Wi-Fi-nätverk som din LG TV och öppna Spotify.
  2. Spela upp en låt och tryck på Tillgängliga enheter (mobil) eller klicka på  (desktop).
  3. Välj din LG TV från enhetsväljaren och börja lyssna.

Kolla in fler sätt att lyssna på Spotify på din tv.