UrbanEars

Lyssna stilsäkert med Spotify och UrbanEars-högtalare.

Kom igång

Anslut trådlöst med Spotify ConnectBluetooth, Chromecast eller Airplay. Du kan också ansluta med en AUX-kabel.

Obs! Anslutningstyperna varierar mellan enheter. Mer information finns i tillverkarens guide.

Förinställd musik

Spara upp till sju spellistor, album, stationer och mer på Spotify för att kunna lyssna direkt med förinställningar.

1. Starta Spotify på din högtalare med en av de ovanstående anslutningsmetoderna.
  2. Spela upp det du vill spara.
  3. Vrid högtalarens Source-ratt till ett förinställt nummer (1–7).
  4. Tryck på och håll ned Source-ratten i tre sekunder, eller tills förinställningsindikatorn blinkar och du hör ett bekräftelseljud.

Tips: Du kan också spara, spela upp och ändra dina förinställningar med UrbanEars-appen.