UrbanEars

Lyssna stilsäkert med Spotify och UrbanEars-högtalare

Kom igång

Du kan lyssna på Spotify med UrbanEars via en rad anslutningstyper som Spotify Connect, Chromecast Audio, AirPlay, Bluetooth eller en gammal hederlig AUX-kabel.

Förinställningar

UrbanEars levereras med Spotify-förinställningar, så att du kan spara upp till sju av dina favoritspellistor, favoritartister, favoritalbum osv. för att kunna lyssna direkt. Så här gör du:

1. Öppna Spotify och spela något (t.ex. Discover Weekly).
  2. I fältet Nu spelas längst ned på skärmen trycker du på Tillgängliga enheter (mobil) eller klickar på  (dator) och väljer UrbanEars
  3. När musiken spelas vrider du SOURCE-ratten på UrbanEars-högtalaren till ett förinställningsläge (1–7).
  4. Tryck på och håll ned SOURCE-ratten i tre sekunder tills förinställningsläget blinkar och du hör ett bekräftelseljud.
  5. Nu har du angett förinställningen! Nästa gång du vill lyssna på den här spellistan vrider du bara till förinställningen. Du behöver inte ansluta via din telefon eller dator.

Tips: Hantera och granska dina förinställningar i UrbanEars-appen.