AirPlay

Med AirPlay kan du använda din iPhone, iPod touch, iPad eller Mac för att lyssna på Spotify från en Apple TV, AirPlay-kompatibel högtalare eller en annan Mac.

Kom igång

För: OS X Mountain Lion 10.8 och senare

1. Anslut din dator till samma WiFi som den enhet du vill spela från.
  2. Klicka på AirPlay-ikonen i menyraden och välj din enhet.
  3. Spela en låt med Spotify. Den spelas genom den enhet som du har valt.
  1. Anslut din iPhone till samma WiFi som AirPlay-enheten.
  2. Spela en låt och tryck på panelen Nu spelas.
  3. Tryck på Tillgängliga enheter längst ner på skärmen.
  4. Tryck på Fler enheter, och välj AirPlay-enheten.

Behöver du hjälp?

Om AirPlay inte fungerar ska du kontrollera:

• att alla enheter är anslutna till samma WiFi-nätverk
  • att alla enheter är uppdaterade
  • @SpotifyStatus. Här meddelar vi om eventuella systemfel.

Om du fortfarande har problem med det här kan de här stegen hjälpa:

• Starta om Spotify-appen.
  • Stäng alla andra appar du inte använder.
  • Starta om enheten.
  • Starta om ditt WiFi.
  • Prova att ansluta till ett annat WiFi-nätverk om det är möjligt.

Om problemet ändå kvarstår kan du behöva göra en ytterligare felsökning av enheten eller WiFi-anslutningen. Läs supportsidorna för internetleverantören/tillverkaren för hjälp.

Du kan även prova de här alternativen för att lyssna på Spotify på andra enheter:

Senast uppdaterad 01 Augusti, 2018