Sonos

För: Premium

Lyssna på musik högt med Spotify på Sonos.

Kom igång

Ladda ned Sonos-appen till din dator eller mobil och välj enhet nedan för att lägga till Spotify i ditt Sonos-konto.

1. I Sonos-appen väljer du Lägg till musiktjänster från panelen Musik.
  2. Välj Spotify och klicka på Nästa.
  3. Välj Jag har redan ett konto och klicka på Nästa.
    Obs! Om du inte redan har ett Spotify-konto kan du skapa ett genom att klicka på Registrera dig med Spotify.
  4. Klicka på länken som visas och ange dina inloggningsuppgifter för att ge Sonos åtkomst.
  1. I Sonos-appen väljer du Lägg till musiktjänster från fliken Mer.
  2. Välj Spotify.
  3. Välj Jag har redan ett konto.
    Obs! Om du inte redan har ett Spotify-konto kan du skapa ett genom att trycka på Registrera dig med Spotify.
  4. Tryck på länken som visas och ange dina inloggningsuppgifter för att ge Sonos åtkomst.

Börja spela

När du har genomfört konfigurationen med stegen ovan kan du använda Spotify Connect för att spela till Sonos från Spotify-appen på mobilen, surfplattan eller datorn:

1. Se till att enheten är ansluten till samma Wi-Fi-nätverk som Sonos. Öppna Spotify.
  2. Spela upp en låt och tryck på Tillgängliga enheter (mobil) eller klicka på  (dator).
    Obs! Sonos saknar stöd för podcasts. Om du lyssnar på en podcast visas inte dina Sonos-högtalare under Tillgängliga enheter.
  3. Välj din Sonos från enhetsväljaren och börja lyssna.

Tips: Du kan också styra musiken från Sonos-appen och om du har Sonos one kan du röststyra musiken med Amazon Alexa.