Sonos

Kombinera Spotify och Sonos för den ultimata musikupplevelsen hemma.

Med Spotify Premium kan du använda Spotify direkt på din Sonos-enhet och göra följande:

• Välja bland fler än 30 miljoner låtar i Spotifys katalog.
  • Söka efter låtar, album och artister.
  • Spela upp sparade låtar, artister, album och spellistor.
  • Bläddra bland låtar efter humör, genre och tillfälle.
  • Lyssna på Spotify Radio.
  • Styra musiken via fjärrstyrning med hjälp av Spotify Connect.

Spela upp på Sonos

Du kan styra Sonos-systemet med Sonos-styrenheten, Sonos-mobilappen eller en dator och streama olika låtar till olika rum i huset, med perfekt ljudkvalitet överallt.

Om du vill skapa, ändra eller dela spellistor använder du Spotifys desktop-app.

Obs! Spotifys spellistemappar stöds inte i Sonos styrenheter och appar. Du kan dock fortfarande hitta spellistorna i mapparna direkt under Spellistor.

Sonos och Spotify Connect

Du kan också använda Spotify Connect för fjärruppspelning av musik på din Sonos-enhet.

Om du inte hittar Sonos i enhetsväljaren kan du dubbelkolla att du aktiverat Styr Sonos från Spotify i appinställningarna för Sonos.

Kolla in Sonos-guiden för mer information.