Marshall

Lyssna på Spotify med Marshall-högtalare!

Kom igång

Du kan lyssna på Spotify med din Marshall-högtalare via en rad anslutningstyper som Spotify ConnectChromecast AudioAirPlayBluetooth eller en AUX-kabel.

Förinställningar

Marshall-högtalare levereras med Spotify-förinställningar, så att du kan spara upp till sju av dina favoritspellistor, favoritartister, favoritalbum osv. för att kunna lyssna direkt. Så här gör du:

1. Öppna Spotify och spela något (t.ex. Discover Weekly).
  2. I fältet Nu spelas längst ned på skärmen trycker du på Tillgängliga enheter (mobil) eller klickar på  (dator) och väljer Marshall.
  3. När musiken spelas vrider du SOURCE-ratten på högtalaren till ett förinställningsläge (1–7).
  4. Tryck på och håll ned SOURCE-ratten i tre sekunder för att spara förinställningen.
  5. Nu har du sparat förinställningen! Nästa gång du vill lyssna på den här spellistan vrider du bara till förinställningen. Du behöver inte ansluta via din telefon eller dator.

Tips: Du kan även hantera förinställningar i Marshall Multi-Room-appen.