Spotify på högtalare och ljudsystem

Lyssna på Spotify med utmärkt kvalitet via ljudsystem, stereoanläggningar, hörlurar och högtalare.

Besök Spotify Gear för att se vilka enheter som stöds och vad som är tillgängligt för dig. Om du inte ser din enhet där kan du kontrollera med enhetstillverkaren.

Kom igång

Obs! Vissa anslutningstyper kräver Spotify Premium.

Skicka musik från Spotify-appen på din mobil, surfplatta eller dator till en rad kompatibla enheter.

Läs mer och ta reda på hur du använder Spotify Connect.

Säg bara till! Kolla in vilka röststyrningsfunktioner du kan använda för att lyssna på Spotify på högtalare med stöd för detta.

En Bluetooth-anslutning är ett klassiskt sätt att överföra musiken mellan olika enheter.

Läs mer om Spotify och Bluetooth.

Chromecast Audio är en smart enhet som du kan koppla till din högtalare så att du trådlöst kan spela upp musik till den.

Läs mer om Spotify och Chromecast.

Ett enkelt sätt att överföra din musik mellan Apple-enheter.

Kolla in Spotify och AirPlay.

Du kan använda en AUX- eller USB-kabel för att ansluta din telefon, surfplatta eller dator direkt till högtalare och ljudsystem.

Läs tillverkarens instruktioner och kontrollera att du har rätt kabel för enheten.

Jag kan inte lyssna på Spotify via min högtalare

Om du har problem med att lyssna på Spotify via din högtalare kan du kolla in Jag kan inte lyssna på Spotify via min högtalare för att se hur du felsöker problemet beroende på din anslutningstyp.

Senast uppdaterad: 29 November 2018