Spotify på högtalare

Skruva upp volymen. Du kan använda Spotify på dina högtalare med hjälp av följande alternativ:

Kontakta tillverkaren för att ta reda på vilka enheter som är kompatibla.

Fungerar det inte?

• Se till att appen och enheternas programvara är uppdaterade.
  • Starta om Spotify-appen
  • Stäng alla andra appar du inte använder
  • Starta om dina enheter
  • Starta om ditt WiFi
  • Prova att ansluta till ett annat WiFi-nätverk om det är möjligt

Om din AUX- eller USB-kabel inte fungerar:

• Se till att det är rätt kabel för enheten.
  • Testa en annan kabel om den eventuellt är trasig.

Om problemet kvarstår kan du be högtalarnas tillverkare om vidare hjälp.