Bose

Bose SoundTouch

Med Spotify Connect kan du spela musik via Bose SoundTouch-systemet genom att använda Spotify-appen som fjärrkontroll. Det innebär bland annat följande fördelar:

• Växla direkt. Från hörlurarna till Bose SoundTouch.
  • Spela tillsammans. Styr musiken från en telefon eller surfplatta med hjälp av Spotify-appen.
  • Låtar utan avbrott. Ring samtal, titta på videor, rör dig utom räckvidd. Musiken bara fortsätter.
  • Ta med dig partyt. Det finns färdiga spellistor i Start för alla humör och tillfällen.
  • Hög ljudkvalitet gör att du får ut mesta möjliga av din musik.

Klicka här om du vill ha mer information om Bose-enheter som använder Spotify Connect.

Spela upp Spotify med Bose SoundTouch-appen

Du kan spela upp dina favoritspår från Spotify med Bose SoundTouch-appen.

I Bose SoundTouch-appen kan du:

• Söka i Spotify-katalogen
  • Bläddra bland rekommenderade spellistor, genrer och teman
  • Hitta de senaste hitsen i topplistorna.
  • Lyssna på dina egna spellistor och sparade låtar
  • Starta en artistradiostation
  • Öppna Spotify-appen

Du måste länka ditt Spotify-konto för att komma igång. Så här gör du:

1. Öppna SoundTouch-appen och klicka på UTFORSKA.
  2. Välj LÄGG TILL MUSIK.
  3. Om du vill lägga till ett befintligt Spotify-konto väljer du LÄGG TILL KONTO. (Om du inte har något konto väljer du SKAPA SPOTIFY-KONTO längst ned på sidan.)
  4. Ange ditt användarnamn och lösenord och klicka på LOGGA IN. Om ditt konto är anslutet till Facebook kan du klicka på LOGGA IN MED FACEBOOK.
  5. Ge Bose SoundTouch-appen åtkomst till ditt Spotify-konto genom att klicka på OK.

Klart! Nu kan du använda Spotify på Bose SoundTouch