Bose

Lyssna på Spotify med Bose-högtalare.

Kom igång

Du kan lyssna på Spotify i dina Bose-högtalare genom en rad anslutningstyper, som Spotify Connect, Bluetooth, SoundTouch-appen eller en AUX-kabel.

Obs! Anslutningstyperna varierar mellan enheter. Mer information finns i tillverkarens guide.

Bose SoundTouch-app

För: Trådlösa högtalare och högtalare för flera rum av typen Bose SoundTouch.

Samla all din musik på ett ställe och kom åt Spotify-favoriter, däribland förinställningar, med ett knapptryck med Bose SoundTouch-appen.

Länka ditt Spotify-konto för att komma igång:

1. Öppna SoundTouch-appen och tryck på UTFORSKA.
  2. Tryck på LÄGG TILL MUSIK och sedan LÄGG TILL KONTO. Om du inte har något konto väljer du SKAPA SPOTIFY-KONTO längst ned på skärmen.
  3. Ange dina inloggningsuppgifter och tryck på OKEJ för att ge SoundTouch åtkomst till ditt Spotify-konto. Klart!