Ladda ned musik och podcasts

För: Premium

Ladda ned dina favoriter bland spår, album, spellistor och podcasts, så att du kan lyssna på dem utan internetuppkoppling.

Du kan ladda ned upp till 10 000 låtar per enhet på upp till fem olika enheter.

Obs! Initialt behöver du en internetuppkoppling för att kunna ladda ned. För att hålla din musik och dina podcasts nedladdade måste du gå online minst en gång var 30:e dag och fortsätta ha en Premium-prenumeration.

Välj din enhet nedan för mer information:

Ladda ned musik

Obs! Du kan inte ladda ned album eller podcasts i desktop-appen.

1. Gå till den spellista som du vill ladda ned.
  2. Aktivera Ladda ned .

En grön pil  anger att nedladdningen har genomförts.

Ställ in appen på offlineläge

Obs! I offlineläge kan du bara spela upp musik som du har laddat ned.

1. Öppna Spotify.
  2. För Mac: I Apple-menyn längst upp på skärmen klickar du på Spotify
    För Windows: Klicka på Arkiv i Windows-menyn längst upp på skärmen.
  3. Välj Offlineläge.

Ladda ned ett album eller en spellista

1. Gå till den spellista som du vill ladda ned.
  2. Aktivera Ladda ned

En grön pil  anger att nedladdningen har genomförts.

Ladda ned en podcast

1. Gå till den podcast som du vill ladda ned.
  2. Tryck på  för att ladda ned.

En grön pil  anger att nedladdningen har genomförts.

Obs! Podcasts som du laddar ned sparas automatiskt i Ditt bibliotek

Ställ in appen på offlineläge

Obs! I offlineläge kan du bara spela upp musik och podcasts som du har laddat ned.

1. Tryck på Hem .
  2. Tryck på Inställningar .
  3. Tryck på Uppspelning.
  4. Aktivera Offline.

Ladda ned med mobildata

Som standard är nedladdning via mobildata (3/4G) inaktiverat. Så här aktiverar du det:

1. Tryck på Hem .
  2. Tryck på Inställningar .
  3. Tryck på Musikkvalitet
  4. Under Ladda ned aktiverar du Ladda ned via mobilnätet

Tips! Vi rekommenderar att du laddar ned via ett WiFi-nätverk för att undvika mobildataavgifter.

Fungerar det inte?

Kolla in Jag behöver hjälp med mina nedladdningar

Senast uppdaterad: 18 September 2019