Felsökning för offlinelyssning

Om musiken inte laddas ned:

• Kontrollera att enheten inte är i viloläge.
  • Kontrollera att det finns tillräckligt med ledigt utrymme på enheten (vi rekommenderar minst 1 GB).
  • Enheten måste ha en aktiv internetuppkoppling.
  • Du kan ladda ned musik till sammanlagt tre olika enheter (se ”Hantera dina aktiva offlineenheter” nedan).
  • Kontrollera att du inte har nått gränsen för nedladdade låtar på enheten (3 333 låtar per enhet).
  • Du behöver en aktiv Premium-prenumeration
  • Se till att ditt konto har varit online minst en gång under de senaste 30 dagarna.

Kontrollera först nedladdningsstatusen. Nedladdat-symbolen  indikerar att nedladdningen genomförts.

• Om nedladdningspilen är grå kollar du in ”Musiken laddas inte ned” ovan.
  • Om nedladdningspilen är grön kan du prova att aktivera offlineläget i appinställningarna.
  • Om det inte fungerar kan du prova att installera om appen.

Obs! Du måste ladda ned musiken på nytt efter ominstallationen.

Det finns ett par möjliga orsaker till varför dina nedladdningar har tagits bort:

• Du har laddat ned musik till fler än tre enheter.
  • Du har inte varit online med Spotify under de senaste 30 dagarna.
  • Du har nyligen installerat om appen (när du gör det försvinner automatiskt alla nedladdade låtar från din enhet).
  • Din Spotify-app behöver uppdateras.
  • Ditt SD-kort (om enheten har ett) fungerar inte som det ska (det har t.ex. flyttat på sig eller skadats osv.)
  • Innehållet är inte längre tillgängligt på Spotify.
  • Låtar i vissa spellistor, som Discover Weekly och andra spellistor från Spotify uppdateras regelbundet, vilket innebär att låtar kan tas bort.

Om låtarna som du laddat ned försvinner från din enhet rekommenderar vi att du tar bort alla aktiva offlineenheter (se ”Hantera dina aktiva offlineenheter” nedan) och installerar om appen innan du laddar ned låtarna igen.

Premium-prenumeranter måste gå online med Spotify minst en gång var 30:e dag. Det gör att Spotify kan kontrollera att din prenumeration fortfarande är aktiv och räkna hur många gånger en låt spelas för att kompensera artister.

Om du inte går online med Spotify minst en gång var 30:e dag försvinner låtar som du har laddat ned för offlinelyssning automatiskt från din enhet.

Du kan ladda ned Spotify-låtar för offlinelyssning på upp till tre enheter i taget. Om du vill ladda ned musik till en fjärde enhet har du följande alternativ:

• När du laddar ned till den nya enheten tas enheten med de tidigaste nedladdningarna automatiskt bort från listan över Offlineenheter. Låtarna på den här enheten laddas inte längre ned för offlinelyssning.
  • Innan du laddar ned till den nya enheten tar du bort en enhet från listan över Offlineenheter manuellt. Låtarna på den här enheten laddas inte längre ned för offlinelyssning.