På vilka enheter kan jag lyssna på Spotify?

Begränsa inte Spotify till bara en enhet …

Du kan hämta appen på alla sorters datorer, mobiler och surfplattor. Kolla in systemkraven för att se om din enhet är kompatibel.

Du kan även använda Spotify via spelkonsoler, högtalare, tv:ar, bilar och andra enheter.

Spotify Gear innehåller info om fler kompatibla enheter. Eller ta reda på hur du kan skicka musik till olika enheter med följande alternativ:

Kan jag spela upp på flera olika enheter samtidigt?

Du kan bara streama på en enhet i taget.

Obs! Om du startar uppspelning på en annan enhet kommer den tidigare enheten att pausas.