På vilka enheter kan jag lyssna på Spotify?

Begränsa inte Spotify till bara en enhet …

Du kan ladda ned appen på alla sorters datorer, mobiler och surfplattor. Kolla in systemkraven för att se om din enhet är kompatibel.

Du kan även använda Spotify för att spela musik via spelkonsoler, högtalare, tv-apparater, bilar, smartklockor och andra enheter.

Kolla in Spotify Gear för att få info om fler kompatibla enheter. Eller ta reda på hur du kan skicka musik till olika enheter med följande alternativ:

Kan jag spela upp på flera olika enheter samtidigt?

Du kan bara spela upp på en enhet i taget.

Obs! Om du startar uppspelning på en annan enhet pausas den tidigare enheten.

Senast uppdaterad: 12 November 2018