Spotify Connect

Med Spotify Connect kan du lyssna på högtalare, TV-apparater och andra enheter genom att använda Spotify-appen som en fjärrkontroll.

Kolla in Spotify Everywhere för information om kompatibla enheter. Kontrollera med tillverkaren om du inte ser din enhet där.

Kom igång

Kontrollera först följande punkter:

• Alla enheter är anslutna till samma WiFi-nätverk.
  • Din Spotify-app är uppdaterad.
  • Alla enheters programvaror är uppdaterade. Om du är osäker på detta kan du kontakta din enhetstillverkare och ta reda på hur du kontrollerar och uppdaterar versionsprogramvaran.

Nu väljer du den enhet som appen är installerad på:

1. Öppna Spotify och spela något.
  2. Klicka på Anslut till en enhet  längst ned till höger.
  3. Välj den enhet du vill spela från.

Obs! Om du pausar i mer än tio minuter kan du behöva ansluta på nytt.

1. Öppna Spotify och spela något.
  2. Tryck på Tillgängliga enheter längst ner på skärmen.
  3. Tryck på den enhet du vill spela till.

Obs! Om du pausar i mer än tio minuter kan du behöva ansluta på nytt.

Ser du inte den enhet du letar efter i enhetslistan?

Prova att inaktivera inställningen Visa bara lokala enheter. Det betyder att din app försöker hitta enheter i närheten som inte använder samma internetuppkoppling. Så hör gör du:

1. Tryck på Hem .
  2. Tryck på Inställningar .
  3. Tryck på Enheter.
  4. Inaktivera Visa bara lokala enheter och prova Connect igen.

Om du behöver mer hjälp med att ansluta Spotify till olika enheter kan du kolla in följande:

Senast uppdaterad: 17 Juli 2019