Mighty

För: Premium-prenumeranter med iOS.

Gör din musik Mighty med Spotify.

Mighty är en liten bärbar ljudspelare som du kan hämta dina Spotify-spellistor till så att du kan lyssna på dem var som helst, även utan internetuppkoppling.

Den har ingen skärm så du använder en app för att styra musiken. Appen sparar även din uppspelningshistorik och visar lyssningsaktivitet som du kan byta namn på eller redigera som du vill.

Med Mighty-enheten kan du spela upp, pausa, hoppa över, välja shuffle-uppspelning och justera volymen bara genom att använda tummen. Du kan koppla in dina hörlurar eller parkoppla Mighty med Bluetooth-hörlurar och -högtalare via den tillhörande appen.

Läs mer om hur du konfigurerar din Mighty-enhet med dina Spotify-låtar.

Logga in på Spotify med Mighty

Du kan skapa eller logga in på ett Spotify Premium-konto när Mighty-appen installeras.

Eller så kan du logga in på ett befintligt Spotify-konto i Mighty-appen genom att följa dessa steg:

1. Om du inte redan har ett Spotify Premium-konto så kan du skaffa ett här.
  2. Öppna Mighty-appen.
  3. Tryck på Anslutningar längst ned till vänster och Spotify längst upp till höger.
  4. Logga in på Spotify.

Välj din Mighty-musik

1. Öppna Mighty-appen.
  2. Tryck på Musik längst ned.
  3. Tryck på UTFORSKA.
  4. Välj de spellistor du vill lägga till i enheten med ikonen +. Eller tryck på Autofyll för att lägga till alla.
    Tips: Dra över titeln på en spellista för att ta bort den från enheten.
  5. Tryck på SYNKA för att skicka de valda spellistorna till Mighty-enheten.
    Obs! Kontrollera att du har anslutit Mighty-enheten till Mighty-appen i avsnittet Anslutningar i Mighty-appen. Du kan ansluta med antingen Bluetooth eller WiFi.
  6. När nedladdningen är klar knäpper du bara fast Mighty-enheten och tar med dig din musik överallt.

Tips: Du kan justera nedladdningskvaliteten i appen. Det är bara att gå till Anslutningar > Spotify.

Frågor?

För mer information kan du kolla in Vanliga frågor om Mighty