Mighty

För: Premium

Gör din musik Mighty med Spotify!

Mighty är en liten bärbar ljudspelare som du kan ladda ned dina Spotify-spellistor till så att du kan lyssna på dem var som helst, även utan internetuppkoppling.

Kom igång

1. Tryck på anslutningsikonen längst ned till vänster i Mighty-appen.
  2. Tryck på Spotify-loggan längst upp till höger.
  3. Logga in på Spotify. Om du inte har Premium än ombeds du att registrera dig för det.

Börja spela

1. Öppna Mighty-appen.
  2. Tryck på musiknoten längst ned.
  3. Tryck på UTFORSKA.
  4. Välj vilka spellistor du vill lägga till på enheten med ikonen +. Eller tryck på Autofyll för att lägga till alla.
    Tips: Svep åt höger över titeln på en spellista för att ta bort den från enheten.
  5. Tryck på SYNKA för att skicka de valda spellistorna till Mighty-enheten.

När nedladdningen är klar knäpper du bara fast Mighty-enheten och tar med dig din musik överallt. Appen sparar även din uppspelningshistorik och visar lyssningssessioner som du kan byta namn på eller redigera som du vill.

Tips: Du kan justera nedladdningskvaliteten i Mighty-appen. Det är bara att gå till Anslutningar > Spotify.