Bärbara Samsung-enheter

Samsung och Spotify: Ett perfekt par.

Välj din enhet nedan för att ta reda på mer.

Skaffa Spotify på Samsung Gear S2 och S3!

Med det kan du fjärrstyra musiken på telefonen från din klocka:

• Spela musik från Ditt bibliotek och Nyligen spelade.
  • Utforska nya releaser och spellistor som passar ditt humör.
  • Sök i hela vår katalog på över 30 miljoner låtar.

Premium-funktioner

Om du har Premium kan du även göra följande:

• Ladda ned musik till appen för att lyssna offline
  • Använda appen som en fjärrkontroll och spela upp musik på andra enheter med Spotify Connect.
  • Söka med hjälp av text- och röststyrning.

Obs! Inbyggd högtalare är endast tillgänglig på Samsung Gear S3.

Skaffa Spotify på Samsung Gear Fit 2 och Gear Fit 2 Pro!

Med det kan du fjärrstyra musiken på telefonen från din klocka:

• Spela upp, pausa och hoppa över.
  • Spara musik.
  • Använda shuffle och repeat.
  • Spela musik från Ditt bibliotek, Utforska och Nyligen spelade.

Obs! Om du har Spotify Free kan du bara lyssna med shuffle och hoppa över låtar sex gånger per timme. Läs mer om Spotify Free på mobilen.

Premium-funktioner

Om du har Premium kan du spela musik direkt från handleden!

Med fullständiga kontroller kan du spela vad du vill och justera volymen utan att behöva ha telefonen i närheten.

Du kan även göra följande:

• Använda appen som en fjärrkontroll och spela upp musik på andra enheter med Spotify Connect.
  • Ladda ned musik till appen för att lyssna offline
  • Söka med hjälp av text- och röststyrning.
  • Njuta av Premiums ljudkvalitet.

Skaffa Spotify på Gear Sport!

Med det kan du fjärrstyra musiken på telefonen från din klocka:

• Spela upp, pausa och hoppa över.
  • Spara musik.
  • Använda shuffle och repeat.
  • Spela musik från Ditt bibliotek, Utforska och Nyligen spelade.

Obs! Om du har Spotify Free kan du bara lyssna med shuffle och hoppa över låtar sex gånger per timme. Läs mer om Spotify Free på mobilen.

Premium-funktioner

Om du har Premium kan du spela musik direkt från handleden! Med fullständiga kontroller kan du spela upp, spara, använda shuffle och repeat och justera volymen utan att behöva ha telefonen i närheten.

Du kan även göra följande:

• Använda appen som en fjärrkontroll och spela upp musik på andra enheter med Spotify Connect.
  • Ladda ned musik till appen för att lyssna offline
  • Söka med hjälp av text- och röststyrning.
  • Njuta av Premiums ljudkvalitet.

Kom igång

Systemkrav

• Galaxy-enheter med Android 4.3 eller senare med minst 1,5 GB RAM.
  • Enheter som inte är Galaxy med Android 4.4 eller senare med minst 1,5 GB RAM.
  • iPhone-enheter på 5S eller senare med iOS 9.0 eller senare.

Installera Spotify på din bärbara Samsung-enhet

Innan du installerar Spotify på din bärbara Samsung-enhet ser du till att göra följande:

1. Ladda ned Spotify till din telefon från din appbutik.
  2. Parkoppla din bärbara enhet till din telefon via Bluetooth. Du kan göra det här med Samsungs mobilapp som finns tillgänglig via din appbutik.

Så här installerar du Spotify på din bärbara Samsung-enhet:

1. Tryck på Apps från hemskärmen på din bärbara Samsung-enhet.
  2. Tryck på Samsung Gear.
  3. Tryck på Samsung Galaxy Apps