Hey! Looks like you're offline. We've made sure you can still read some of our articles!

Spotify på Samsung Family Hub

Med Spotify Connect kan du streama musik till ditt Samsung Family Hub-kylskåp från Spotify-appen på din telefon, surfplatta eller bärbara dator.

Så här gör du: 

  1. Öppna Spotify-appen på din telefon, bärbara dator eller surfplatta.
  2. Spela upp en låt och klicka på Tillgängliga enheter.
  3. Välj din Samsung Family Hub i enhetsväljaren och lyssna på cool musik direkt från ditt kylskåp.