Hey! Looks like you're offline. We've made sure you can still read some of our articles!

Samsung Family Hub

Med Spotify Connect kan du streama musik till ditt Samsung Family Hub-kylskåp från din telefon, surfplatta eller dator. 

Kom igång

  1. Öppna Spotify på din mobil, surfplatta eller dator. 
  2. Spela upp en låt och tryck på Tillgängliga enheter (mobil) eller klicka på  (dator). 
  3. Välj din Samsung Family Hub från enhetsväljaren och börja lyssna. 

Behöver du hjälp?

Kolla in Samsungs supportsida för mer information eller hjälp.

Kolla in andra artiklar på vår supportsida för hjälp med ditt Spotify-konto, din prenumeration, att lyssna offline eller om du inte kan spela upp musik.

Senast uppdaterad 08 Augusti, 2018