Spela upp Spotify på andra enheter

Få ut så mycket som möjligt av Spotify genom att streama musik på alla dina enheter. Styr musiken på datorn från telefonen eller börja spela upp på dina högtalare. Du bestämmer.

1. Spela musik.
  2. Tryck på fältet Nu spelas längst ned på skärmen.
  3. Tryck på TILLGÄNGLIGA ENHETER.
  4. Tryck på den enhet där du vill börja spela upp Spotify.

Streama till en dator eller mobilenhet där du använder Spotify.

Kräver: Premium för att styra Spotify på en annan mobilenhet. Alla användare kan styra Spotify på datorn.

Om du är inloggad på en annan enhet i samma Wi-Fi-nätverk kan du välja att streama musik på den.

Streama till Spotify Connect-aktiverade högtalare.

Kräver: Premium.

Spela upp Spotify på Spotify Connect-aktiverade högtalare i Wi-Fi-nätverket.

Visa en lista över högtalare som stöds genom att klicka här.

Streama till PlayStation.

Tillgängligt för alla användare.

Lyssna på Spotify medan du spelar på PlayStation. Fungerar på PS3 och PS4. Klicka här för mer information.

Streama till Chromecast och Chromecast Audio.

Kräver:: Premium för Chromecast Audio. Alla användare kan streama till Chromecast.

Sänd Spotify direkt till Chromecast och Chromecast Audio. Klicka här om du vill ha mer information.

Streama via en Airplay- eller Bluetooth-enhet.

Tillgängligt för alla användare.

Streama Spotify på Airplay- eller Bluetooth-aktiverade enheter hemma.

1. Tryck på Fler enheter.
  2. Välj din enhet.