Wear OS

För: Android 4.4+ (förutom Go-versionen) och iOS 9.3+.

Styr Spotify på telefonen från din Wear OS-enhet!

• Spela upp, pausa och hoppa över spår.
  • Justera volymen.
  • Spela upp från Ditt bibliotek.
  • Utforska nya releaser, topplistor, spellistor och Genrer och teman.
  • Spela Spotify Radio.

Kom igång

Obs! Se till att du har parkopplat din Wear OS-enhet till din telefon med Bluetooth.

1. Öppna Spotify på telefonen och spela upp något.
  2. Nu kan du se på handleden vad du lyssnar på! Tryck på miniaviseringen på klockans skärm för att pausa och spela upp det aktuella spåret, eller svep den åt vänster för att komma åt funktionerna Nästa och Föregående spår.
  3. Svep uppåt för att komma åt fler Spotify-funktioner från klockan. Svep åt höger för att visa kontrollerna för att byta spår och ändra volym. Svep åt höger igen för att välja Ditt bibliotek, Utforska eller Radio.