Android Wear

Du kan använda din Android Wear-enhet för att styra Spotify-funktioner på din Android-telefon.

Obs! För Spotify på Android Wear krävs en aktiv Bluetooth-anslutning.

Det här kan du göra med din Android Wear-enhet:

• Spela upp och pausa.
  • Hoppa över låtar.
  • Justera volymen.
  • Spela spellistor, album och artister från Ditt bibliotek..
  • Utforska nya releaser, topplistor och spellistor med många olika teman och genrer.
  • Spela Spotify Radio.

Och så här gör du!

1. Spela Spotify på Android-telefonen.
  2. Spela eller pausa Spotify från klockan på Android Wear-enheten.
  3. Dra uppåt för att öppna Spotify.
  4. Dra åt höger för att visa kontrollerna. Tryck för att hoppa över låtar och ändra volym.
  5. Dra åt höger igen för att komma till Utforska. Tryck på Utforska och välj Ditt bibliotekUtforska eller Radio.

Om du trycker på en artist eller spellista spelas musiken upp direkt. Använd låtbyte-ikonen för att gå till en viss låt.