Spotify på Xbox One

Lyssna på Spotify på din Xbox One-konsol!

Funktionerna omfattar:

• Spela upp musik i bakgrunden medan du spelar.
  • Bläddra i spellistor med olika genrer och teman. Du kan även kolla in nya releaser.
  • Spela upp dina egna spellistor eller låtar från Din musik.
  • Sök efter låtar, album eller spellistor.
  • Använd Spotify Connect för att styra musiken från din mobila enhet.

Du hittar Spotify i menyn Underhållning på din Xbox One, under Alla appar.

Tips: Har du inget Spotify-konto? Öppna bara Spotify-appen på Xbox One och välj REGISTRERA DIG för att skapa ett!

Det enklaste sättet att logga in på ditt Spotify-konto på Xbox One är via Spotify Connect

1. Ha din telefon eller surfplatta till hands och ansluten till samma WiFi-nätverk som din Xbox One.
  2. Öppna och logga in på Spotify-appen på din telefon/surfplatta.
  3. Öppna Spotify-appen på Xbox One.
  4. Välj LOGGA IN.
  5. Följ stegen på skärmen.
  6. Klart! Du kan nu använda telefonen som fjärrkontroll för att styra musiken på din Xbox One.

Logga in med ditt användarnamn och lösenord till Spotify

1. Välj LOGGA IN.
  2. Välj ANDRA SÄTT ATT LOGGA IN.
  3. Välj Lösenord.
  4. Ange ditt användarnamn och lösenord och välj LOGGA IN.

Obs! Du kan inte logga in på det här sättet om du skapat ditt konto med Facebook.

Logga ut

1. Från Spotify-appen på Xbox väljer du profilbilden högst upp till höger på skärmen.
  2. Välj Logga ut.

Du kan navigera i appen med riktningsknapparna eller med vänstra styrspaken. Tryck på A för att välja funktioner.

Bläddra igenom skärmarna med riktningsknapparna för att komma åt andra områden i appen.

Sök efter musik

1. Använd riktningsknapparna för att markera sökikonen i det övre högra hörnet och tryck på A.
  2. Använd riktningsknapparna för att ange vad du söker efter.
  3. Välj Klart för att söka.
  4. Använd riktningsknapparna för att markera ett sökresultat och tryck på A för att spela upp det.

Du kan också använda Spotify Connect för att använda telefonen för att fjärrstyra musiken.

1. Tryck på Xbox-knappen på kontrollen för att visa Xbox-menyn.
  2. Välj Spotify för att välja och spela upp musik. Den fortsätter att spelas när du återvänder till ditt spel via Xbox-menyn.
  3. Använd uppspelningsfältet längst ned på Xbox-menyn för att hoppa över låtar, spela upp/pausa, eller justera volymen.

Du kan också använda Spotify Connect för att använda telefonen för att fjärrstyra musiken.

Tips! Om spelet tillåter kan du inaktivera spelmusiken för att få bästa möjliga Spotify-upplevelse.