Xbox One

Lyssna på Spotify på din Xbox One-konsol!

Kom igång

Ladda ned Spotify från Microsoft Store på Xbox One och logga in på ett av dessa tre sätt.

Tips: Har du inget Spotify-konto? Öppna bara Spotify-appen på Xbox One och välj REGISTRERA DIG för att skapa ett.

Använd Spotify Connect för att spela från appen på din mobil, surfplatta eller dator:

1. Se till att enheten är ansluten till samma Wi-Fi-nätverk som din Xbox One. Öppna Spotify.
  2. Spela upp en låt och tryck på Tillgängliga enheter (mobil) eller klicka på  (dator).
  3. Välj din Xbox One från enhetsväljaren och börja lyssna.

Du kan nu använda telefonen som fjärrkontroll för att styra musiken på din Xbox One.

1. Öppna Spotify-appen på Xbox One.
  2. Välj LOGGA IN.
  3. Välj LOGGA IN MED E-POSTADRESS ELLER ANVÄNDARNAMN.
  4. Ange den e-postadress och det lösenord du använder för Spotify.

Obs! Om du brukar logga in med Facebook använder du Spotify Connect för att logga in istället (se ovanstående steg).

1. Öppna Spotify-appen på Xbox One.
  2. Välj LOGGA IN.
  3. Välj LOGGA IN MED PINKOD. Gå till www.spotify.com/pair på din telefon eller dator och ange pinkoden som visas på skärmen.

Lyssna medan du spelar

När du spelar Spotify på din Xbox One fortsätter musiken att spelas upp när du går till ditt spel.

Tips! Om spelet tillåter det kan du inaktivera spelmusiken för att få bästa möjliga Spotify-upplevelse.

Så här styr du musiken medan du spelar:

1. Tryck på Xbox-knappen på kontrollen för att visa Xbox-menyn.
  2. Välj Spotify.
  3. Här kan du hoppa över låtar, spela upp/pausa eller justera volymen.

Du kan också använda Spotify Connect för att fjärrstyra musiken med telefonen.