Felsökning för Spotify Connect

Om Spotify Connect inte fungerar ska du kontrollera:

Det är också värt att kontrollera att båda enheterna använder samma WiFi-nätverk. Du behöver bara göra det här första gången du använder Spotify Connect med dem, men det hjälper som ett steg vid felsökning.

Obs! Lokala filer kan inte spelas upp med Spotify Connect.

Om du fortfarande har problem med det här kan de här stegen hjälpa:

• Starta om Spotify-appen.
  • Stäng alla andra appar du inte använder.
  • Starta om enheten.
  • Starta om ditt WiFi.
  • Prova att ansluta till ett annat WiFi-nätverk om det är möjligt.

Du kan även prova att stänga av inställningen Visa bara lokala enheter. Det betyder att din app kommer att försöka hitta enheter i närheten som inte använder samma internetuppkoppling. Gör så här:

Obs! Den här inställningen finns bara tillgänglig på mobila enheter och surfplattor.

1. Öppna Spotify-appen på en mobil eller surfplatta.
  2. Tryck på Ditt bibliotek  i menyn längst ned på skärmen.
  3. Tryck på Inställningar .
  4. Hitta Visa bara lokala enheter under Enheter.
  5. Stäng av det och prova Connect igen.

Om problemet ändå kvarstår kan du behöva göra en ytterligare felsökning på enheten eller WiFi-anslutningen. Läs supportsidorna för internetleverantören/tillverkaren för hjälp.

Du kan även prova de här alternativen för att lyssna på Spotify på andra enheter: