Waze

Förlora dig i musiken, inte på vägarna!

Spotify har inlett ett samarbete med världens största community-baserade trafik- och navigeringsapp, Waze, för att ge dig den ultimata körupplevelsen.

Det fungerar så här

Påbörja en resa med hjälp av Waze från Spotify-appen, eller lyssna på Spotify-spellistor och byt låt enkelt samtidigt som du följer en rutt från Waze-appen. Det har aldrig funnits ett enklare (och säkrare) sätt att styra din musik på vägen.

Obs! Av säkerhetsskäl går det inte att bläddra bland Spotify-innehåll från Waze-appen medan bilen befinner sig i rörelse.

Mer

• Få åtkomst till lättanvända uppspelningskontroller.
  • Växla snabbt mellan apparna.
  • Se nyligen spelat Spotify-innehåll och rekommendationer från Waze-appen.

Kom igång

1. Ladda ned Waze-appen från Google Play Store.
  2. Parkoppla din mobila enhet med ditt fordon via Bluetooth.
  3. Öppna Spotify-appen när du sitter i bilen och tryck på ANSLUT TILL WAZE
    Eller öppna Waze-appen och tryck på Spotify-loggan för att komma åt din musik.