Waze

Förlora dig i musiken, inte på vägarna!

Spotify samarbetar med Waze för att ge dig ett enklare och säkrare sätt att navigera på resan och styra musiken på vägarna.

• Få åtkomst till lättanvända uppspelningskontroller.
  • Spela Spotify i Waze och kör Waze på Spotify.
  • Se nyligen spelat Spotify-innehåll och rekommendationer från Waze-appen.

Kom igång

Tips: Se hur du parkopplar din mobila enhet med högtalarsystemet i din bil.

Allt du behöver göra är att koppla Spotify till Waze:

1. Ladda ned Waze från Google Play eller App Store och öppna appen.
  2. Tryck på Sök-ikonen längst ned till höger.
  3. Tryck på Inställningar längst upp till vänster.
  4. Bläddra ned till Spotify för att ansluta ditt konto.

Obs! Av säkerhetsskäl kan du inte bläddra bland Spotify-innehåll i Waze-appen medan bilen är i rörelse.

Senast uppdaterad 07 Augusti, 2018