Volvo

För: Premium

Låt Spotify spela soundtracket till din biltur med Volvos Sensus Connect.

Vilka bilmodeller stöds?

Volvo XC90, S90 och V90.

Kom igång

1. Välj Spotify i bilens inbyggda kontrollsystem (Sensus Connect), under Multimedia.

Obs! Första gången du använder appen ombeds du att ange dina inloggningsuppgifter. Om du inte har Spotify Premium än gör du så här för att uppgradera till Premium.

2. Styr över uppspelningen med hjälp av pekskärmen och knapparna på ratten.

Mer information om hur du använder Sensus Connect finns på deras webbplats.

Behöver jag internet för att Spotify ska fungera i bilen?

Ja, Spotify måste vara uppkopplat till internet. Du kan registrera dig för Volvos dataabonnemang eller använda dina egna mobildata.

Om du inte vill betala för ett dataabonnemang för din bil kan du kolla in andra alternativ när du använder Spotify i bilen.