Volvo

Sensus Connect

För: Premium-användare

Ägare av Volvo XC90, S90 och V90 kan nu ge sig ut på vägarna med Spotify i passagerarsätet. Genom att använda Volvo Sensus Connects 4G-modem som möjliggör dataanslutning kan förare lyssna på Spotify utan telefon, sladd eller Bluetooth-anslutning.

Med Volvo Sensus Connect + Spotify kan du:

• Ansluta till andra enheter.
  • Söka och utforska vår katalog med över 30 miljoner spår.
  • Lyssna på låtar, album, stationer och spellistor från Din musik/Ditt bibliotek.
  • Spara spår och album.
  • Följa artister, spellistor och radiostationer.
  • Spela artistbaserad radio.

Kom igång

1. Välj Spotify från bilens multimediameny .
  2. Styr över uppspelningen med hjälp av den högupplösta pekskärmen och rattknappar.

Mer information hittar du på Volvos webbplats här.

Sensus Connected Touch

Premium-användare med äldre Volvo-modeller kan även lyssna på Spotify från instrumentbrädan. Med Sensus Connected Touchs röstaktiverade eller pekskärmsbaserade kontroller kan du:

• Lyssna på de senaste releaserna, hitlåtarna och populära albumen i din region.
  • Söka efter och lyssna på spår, artister, album och spellistor.
  • Om du och andra i bilen har olika musiksmak kan du växla mellan Spotify-konton.

När du har installerat Touch är det bara att sätta igång med Spotify. Annars laddar du bara ned appen från Sensus Connected Touch Market.

Klicka här om du vill ha mer information.