Bluetooth

(!EXTERNAL}Med Bluetooth kan du lyssna på Spotify trådlöst från olika enheter, till exempel högtalare, hörlurar eller i bilen.

Du behöver:

• Spotify-appen på en telefon, surfplatta eller dator med stöd för Bluetooth.
  • En ljudenhet med stöd för Bluetooth (till exempel en högtalare, bil, klocka, hörlurar osv.).

Kom igång

Obs! Det är bäst att stänga Spotify medan anslutningen upprättas.

1. Slå på Bluetooth på båda enheterna.
  2. Parkoppla enheterna. Kontrollera enhetens användarguide för steg för steg-anvisningar.
  3. Öppna Spotify och spela. Ljudet kommer nu från den valda enheten.

Behöver du hjälp?

Om Bluetooth-anslutningen inte fungerar ska du försäkra dig om följande:

• Enheterna är inom räckhåll. Vi rekommenderar att de är inom en meter från varandra.
  • Båda enheterna har tillräckligt med ström.
  • Du är ansluten till rätt enhet. Du kan behöva koppla från andra enheter.
  • Du har inte nått det maximala antalet enheter som kan parkopplas samtidigt.
  • Anslutningen tillåter mediadelning. Leta efter det här alternativet i Bluetooth-inställningarna i din telefon, surfplatta eller dator.
  • Du kan behöva välja enheten du parkopplar till som standard för telefonen, surfplattan eller datorn. Leta efter det här alternativet i Bluetooth-inställningarna.

Fungerar det fortfarande inte?

Försök att parkoppla enheterna på nytt:

1. Stäng av din Bluetooth-enhet.
  2. Radera informationen om din Bluetooth-enhet i Bluetooth-inställningarna på din telefon, surfplatta eller dator. Den här inställningen kallas ofta Glöm.
  3. Slå av/på Bluetooth på båda enheterna.
  4. Återupprätta anslutningen. Kontrollera enhetens användarguide för specifika steg.

Kolla in följande för mer hjälp med anslutningen till högtalare och bilar:

Senast uppdaterad: 30 November 2018