Spotify i bilen

Ta med dig din favoritmusik och dina poddar på resan.

Använd någon av dessa för att ansluta telefonen till din bil:

Många mediasystem för bilar erbjuder en inbyggd Spotify‑app i stereon.

Kontakta tillverkaren för att ta reda på vilka enheter som är kompatibla.

Fungerar det inte?

• Se till att appen och enheternas programvara är uppdaterade.
  • Se till att din enhet är ansluten till internet.
  • Starta om appen
  • Starta om bilen (genom att vrida av och på tändningen).
  • Ta bort Spotify-appen om möjligt och installera den igen

Om din AUX- eller USB-kabel inte fungerar:

• Se till att det är rätt kabel för enheten.
  • Testa en annan kabel om den eventuellt är trasig.

Om problemet kvarstår kan du be bilens/bilstereons tillverkare om vidare hjälp.

För din säkerhet

Använd bara din mobila enhet när det är tillåtet enligt lag och under säkra förhållanden.

Konfigurera Spotify innan du börjar köra och undvik att använda enheten medan bilen är i rörelse.

Billäge

För: iOS

Billäget slås automatiskt på när du ansluter telefonen till bilens Bluetooth.

Du får större ikoner i vyn Hem och kan enkelt trycka på spelfältet längst ned på skärmen.

Sök och spela upp med röststyrning

1. Tryck på mikrofonen Mikrofon.
  2. Säg "Hej Spotify" för att be om musik och poddar, styra vad som spelas upp och mycket mer.

Stänga av billäget

Om du vill återgå till den normala appvyn trycker du på Billäge av.

Så här inaktiverar du billäget:

1. Svep åt vänster eller tryck på din profilbild.
  2. Tryck på Inställningar och integritet .
  3. Under Billäge inaktiverar du Starta billäge automatiskt.