Android Auto

För: Premium- och Free-prenumeranter.

Android Auto har utvecklats med säkerheten i åtanke. Med ett enkelt och intuitivt gränssnitt, inbyggda kontroller på ratten och effektiva, nya röstfunktioner är den utvecklad så att du inte blir distraherad, utan har full fokus på vägen.

Med Spotify i Android Auto kan du:

• Lyssna på album, artister, låtar och spellistor från Din musik.
  • Spela Spotify Radio.
  • Bläddra bland nya releaser.

Kom igång

1. Logga in på Spotify-appen på din Android-telefon.
  2. Anslut telefonen via USB till en Android Auto-kompatibel stereo.
  3. Om Spotify redan används fortsätter musiken att spelas. Annars startas Spotify på stereons display.

Spotify på Android Auto finns för utvalda nya bilar och bilstereor på eftermarknaden.

Obs! För Android Auto krävs Android Lollipop, version 5.0 eller senare.

Här är en spellista för din nästa åktur: Klassiska roadtrip-låtar. Njut!