Android Auto

Låt Spotify spela soundtracket till din biltur! Spela enkelt från appen på din Android-telefon till ditt Android Auto-kompatibla fordon.

Kom igång

Obs! För Android Auto krävs Android Lollipop, version 5.0 eller senare.

1. Logga in på Spotify-appen på din Android-telefon.
  2. Anslut telefonen via USB till en Android Auto-kompatibel stereo.
  3. Om Spotify redan används fortsätter musiken att spelas. Annars startas Spotify på stereons display.