Din musik/Ditt bibliotek

Under Din musik/Ditt bibliotek hittar du de låtar, album, artister, spellistor, podcasts och videor som du har lagt till.

Obs! Videor är för närvarande endast tillgängligt i vissa länder

Mer information:

Hur lägger jag till låtar, album och artister i Din musik eller Ditt bibliotek?

Hur skapar jag en spellista?

Desktop

1. Logga in på Spotify.
  2. Gå till Din musik till vänster.
  3. Välj LåtarAlbumArtister eller dina spellistor.

Obs: Under Albumkan du klicka på ENDAST SPARADE ALBUM för att endast visa hela album du har sparat. Om du inte gör detta visas alla album, även om du bara sparat enstaka spår från dem.

WebPlayer

1. Logga in på Spotify.
  2. Gå till Din musik till vänster.
  3. Välj från LåtarAlbumArtister och spellistor.

Obs: Under Albumkan du klicka på ENDAST HELA ALBUM för att endast visa hela album du har sparat. Om du inte gör detta visas alla album, även om du bara sparat enstaka spår från dem.

iPhone

1. Logga in på Spotify.
  2. Tryck på Ditt biblioteki menyn längst ned på skärmen.
  3. Välj från Spellistor, Stationer (radio)LåtarAlbumArtister eller Podcasts och videor.

iPad

1. Logga in på Spotify.
  2. Tryck på Meny-knappen.
  3. Välj Din musik (eller Ditt bibliotek).
  4. Välj bland dina LåtarAlbumArtister, Program och spellistor.

Android

1. Logga in på Spotify.
  2. Tryck på Meny-knappen ().
  3. Välj Din musik (eller Ditt bibliotek).
  4. Välj bland dina LåtarAlbumArtister, Program och spellistor.
  • Twitter
  • Facebook