Vi använder cookies för att leverera en optimal webbupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies i enlighet med vår cookiepolicy. Läs mer här.

Spotify-presentkort

Vad är ett Spotify-presentkort?

Ett presentkort som du kan lösa in mot en Spotify Premium-prenumeration. Det finns olika värden på Spotify-presentkorten. Du kan se var du kan köpa dem här.

Obs! Spotify-presentkort kan inte lösas in mot Spotify Family eller användas tillsammans med andra rabatter och kampanjer.

Hur aktiverar jag mitt presentkort?
  1. Gå till www.spotify.com/redeem/
  2. Logga in i Spotify.
  3. Ange pinkoden på baksidan av kortet. Om koden finns på ett kvitto anger du den. Klicka på Lös inBild tillagd av användaren
Klart!

Hur lång tid har jag på mig att aktivera presentkortet?

Du har 12 månader på dig från inköpsdatumet.

Kan jag lösa in ett presentkort om jag redan har en Spotify-prenumeration?

Ja. Presentkortet läggs till i din Spotify-prenumeration. Din prenumeration fortsätter som vanligt när presentkortets tidsperiod har tagit slut.

Varför fungerar inte mitt presentkort?

Jag kan inte lösa in presentkortet som jag har köpt i butik.

Ditt presentkort aktiverades troligen inte när du köpte det. Gå tillbaka till butiken och be dem aktivera det.

Vad gör jag om koden har skadats?

Om koden har skadats och du inte längre kan läsa den kontaktar du vårt betalningsteam.
  • Twitter
  • Facebook