Hjälp med webbspelaren

Spela upp Spotify direkt i webbläsaren med vår webbspelare.

Gå till webbspelaren

Webbläsare som stöds

Välj din enhet för att se vilka webbläsare som är kompatibla med webbspelaren.

Fungerar det inte?

• Se till att webbläsaren är uppdaterad. Kontrollera och uppdatera den i webbläsarens hjälpsektion.
  • Testa att öppna webbspelaren i ett privat fönster/inkognitofönster.
  • Vissa delade eller offentliga nätverk (t.ex. skolor/arbete/kontor) begränsar åtkomsten till vissa tjänster. Du kan kontakta de som ansvarar för nätverket för mer information.

Om det fortfarande inte fungerar kan du testa att lyssna i desktop‑appen i stället.

Felmeddelandet "Uppspelning av skyddat innehåll är inte aktiverat"

Om du ser det här meddelandet (eller liknande) måste du aktivera Widevine‑pluginprogrammet eller ladda ned ett mediepaket.

Obs! Du behöver inte ladda ned något för att aktivera pluginprogrammet och det påverkar inte din onlinesäkerhet.

Välj din webbläsare och läs mer om om hur du aktiverar webbspelaren.