Videor

Titta på musikvideor, dokumentärer och exklusiva videoserier, allt från Spotify-appen.

• Bläddra i rekommenderade program.
  • Följ dina favoritprogram för att spara dem och få meddelanden om nya avsnitt.
  • Dela videor med vänner.
  • Spela upp från telefonen till datorn med Spotify Connect.

Vanliga frågor

Videor använder mer data än musik på grund av att de har större filstorlek, men vår dataanvändning är jämförbar med andra populära videokanalers.

Det är i dagsläget inte möjligt att ladda ned videor och se dem offline.

Fungerar det inte?Kolla in Jag kan inte lyssna på Spotify för hjälp.

Senast uppdaterad: 14 april 2021