Skaffa Premium Student

Studenter får 50 % rabatt på Premium i upp till fyra år.

Obs! Förnya var tolfte månad (upp till tre gånger).

Skaffa Premium Student

Tillgängligt för studenter vid högskolor/universitet som stöds, verifierade av SheerID.

Obs! Vi verifierar inte längre med UNiDAYs eller NUS.

För att verifiera loggar du antingen in på din högskolas/ditt universitets portal eller laddar upp bevis på registrering.

Du behöver inte registrera din student-e-postadress på ditt Spotify-konto.

Skaffa Premium Student

Obs! Du kan inte betala för Premium Student via mobilfakturering eller med ett annat företag (t.ex. din telefon- eller internetleverantör). Om du redan betalar på det här sättet behöver du först avsluta hos dem.

Studerar du utomlands?

Du kan fortfarande få rabatten även om du studerar utomlands.

Se bara till att landet eller regionen för ditt konto matchar den plats där du studerar och att du använder en betalningsmetod som har utfärdats där.

Så här ändrar du lands- eller regionsinställningarna

Senast uppdaterad: 02 Oktober 2020