Systemkrav

Följande systemkrav gäller för användning av Spotify och åtkomst till Spotify-innehåll via Spotify-appen:

Operativsystem
iOSiOS 12 eller senare
AndroidAndroid OS 4.1 eller senare
MacOS X 10.11 eller senare
WindowsStationära och bärbara datorer med Windows 7 eller senare

Spotify kan även spelas upp via flera olika ljudsystem, TV-apparater och bilstereosystem. Kontakta enhetens tillverkare för att se om den har stöd för Spotify och hur du aktiverar det.

Obs! Spotify-appen kan variera beroende på enhet och operativsystem. Vi rekommenderar att du kör den senaste inbyggda programvaran på din enhet för bästa möjliga upplevelse.

Webbspelaren

Följande webbläsare har stöd för webbspelaren:

Chrome
Firefox
Edge
Opera
Safari

Spotify-innehåll får endast användas med Spotify-appen, webbplatsen med webbspelaren eller appar som på annat sätt auktoriserats av Spotify.

Senast uppdaterad: 12 mars 2021