Systemkrav

Obs! Vi tar vi bort Spotify från Windows Phone under en tremånadersperiod med start den 10 december 2018 för att förbättra den övergripande upplevelsen av Spotify. Kolla in vårt community för mer information.

Följande systemkrav gäller för användning av Spotify och åtkomst till Spotify-innehåll via Spotify-appen:

ModellOperativsystem
iPhoneiPhone 5 eller senareiOS 10 eller senare. 250 MB ledigt utrymme
iPadiPad 4 eller senareiOS 10 eller senare. 250 MB ledigt utrymme
iPod6:e generationens iPod Touch eller senareiOS 10 eller senare. 250 MB ledigt utrymme
AndroidSamtliga enheterAndroid OS 4.1 eller senare. 500 MB ledigt utrymme
MacMac- och MacBook-datorerOS X 10.10 eller senare
WindowsStationära och bärbara datorer
Obs! Vi tar bort Spotify från
Windows Phone. Kolla in
vårt community för mer information.
Windows 7 eller senare

Spotify kan även spelas upp via flera olika ljudsystem, tv-apparater och bilstereosystem. Kontakta enhetens tillverkare för att se om den har stöd för Spotify och hur du aktiverar det.

Obs! Spotify-appen kan variera beroende på enhet och operativsystem. Vi rekommenderar att du kör den senaste systemprogramvaran på din enhet för bästa möjliga upplevelse.

Webbspelaren

Följande webbläsare har stöd för webbspelaren:

Chrome
Firefox
Edge
Opera

Spotify-innehåll får endast användas med Spotify-appen, webbplatsen med webbspelaren eller appar som på annat sätt auktoriserats av Spotify.

Senast uppdaterad: 29 Januari 2019