Systemkrav

Följande systemkrav gäller för användning av Spotify och åtkomst till Spotify-innehåll via Spotify-appen:

ModellOperativsystem
iPhoneiPhone 5S eller senareiOS 10 eller senare. 250 MB ledigt utrymme
iPadiPad 2 eller senareiOS 10 eller senare. 250 MB ledigt utrymme
iPod5:e generationens iPod Touch eller senareiOS 10 eller senare. 250 MB ledigt utrymme
AndroidSamtliga enheterAndroid OS 4.1 eller senare. 500 MB ledigt utrymme
MacSamtliga enheterOS X 10.10 eller senare
WindowsSamtliga enheterWindows 7 eller senare

Spotify spelar även upp via flera olika ljudsystem, TV:ar och bilstereosystem. Kontakta enhetens tillverkare för att se om den har stöd för Spotify och hur du aktiverar det.

Obs! Appens funktionalitet kan variera beroende på enhet och operativsystem. För bästa möjliga prestanda rekommenderar vi att du använder den senaste systemprogramvaran på din enhet.

Webbspelaren

Nedan följer en lista över de webbläsare som kan användas med webbspelar-tjänsten:

• Safari 6 eller senare.
  • Internet Explorer 11 eller senare.
  • Google Chrome (senaste).
  • Mozilla Firefox (den senaste eller näst senaste versionen).
  • Opera 12 eller senare.
  • Yandex 1 eller senare.

Spotify-innehåll får endast användas med Spotify-appen, webbplatsen med webbspelaren eller appar som på annat sätt auktoriserats av Spotify.

Senast uppdaterad: 19 September 2018